Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
objevil jsem tento plnič pneu autodily-na-skodu.cz/...
Zajímalo by mě, jeslti stačí 200ml a hlavně jaké je s ním využití, jeslti když budu mít defekt, tak to do pneu pustím a budu rád že dojedu na nejbližší parkoviště Nebo se s tím dá jezdit několik dní...Mluvím o zcela běžném defektu, žádné velké díře...
Dále mě zajímá, jeslti to mohu vozit místo rezervy...
Děkuji za odpovědi.
Tento sprej mi jednou s Tranzitem zachránil kůži, když se mi v neděli dopoledne utrhl ventilek. Na klasickou píchlotinu to funguje spolehlivěji, ale je to jen na dojetí do servisu, kde se připravte na nelichotivá slova. Při opravě pneu totiž tento "materiál" musí z pneu zevnitř očistit, aby mohli opravu provést. Další ježdění bych raději nedoporučoval, opravdu to není oprava navždy.
Povinnost mít rezervu nebo možnost rezervu nahradit tímto sprejem řeší platná legislativa, nejsem si jistý, jaký je dnešní stav těchto zákonů a tedy povinnost čehokoli.
je to nouzové a řekněme pohodlnější řešení defektu(nemusíte auto zvedat,šroubovat šrouby,matky,a sundávat a nandávat rezervu)-v pneuservisu vám spíš řeknou,že dají jiné pneu(buď nové nebo jeté-podle vás),protože onen "plnič" spraye ani vyčistit dost dobře nejde(obdoba montážní pěny)...Jinak rezervu to i dle legislativy hahrazuje(tam kde není součástí def.zóny-třeba Š 120 apod.)-třeba Škodovka přestala dávat seriově rezervu do každého vyrobeného auta právě tuším od 1.7.2009,kdy vstoupila v platnost tato úprava(že není nutné mít rezervu,ale i tuto "opravnou" sadu pneu,čili i spray...)
Osobně zkušenost nemám, ale z práce ano. Zákazníci si stěžují na nevyvážené kola. Pokud spreje nastříkáte více, v domění, že děláte dobře, tak se "mlíko" začne v kole přelévat a vibrovat s volantem. Sprej bych doporučila pouze lidem, kteří neumí přehazovat kola! Ale máte vidět reakce chlapů, když příjde pěkná ženská s tím, že si kolo přehodila sama!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.