Nejste přihlášen/a.
Chystám se ve velkém příští měsíc nechat opavit auto (felicia 1.6), konkrétně: výměna škrtící klapky, hydrokorektory,táhlo řazení,lemy atd. Na netu je toho dost, ale ne každá firma nabízí vše,takže bych musel takto nakoupit vše jednotlivě. Nemáte někdo tip na stránky, kde se dá vše (většinu) nakoupit na jednom místě?
Pane redrokere, pro vás to už asi nebude aktuální rada, ale já mám Škoda Octavii a vše nakoupím vždy na jednom místě, jak jste potřeboval vy...
Pokud máte jinou značku než Škoda, tak je vám stránka k ničemu téměř (ikdyž i tam lze zakoupit), ale pokud máte vůz Škoda, jakýkoliv (felicie, octavia, fabia atd), tak je stránka určená jako pro vás...
www.autodily-na-skodu.cz , však mrkněte, já tam nakoupil zatím vše, v jednom balíku věci na motor, interiér a vše..Ceny super..
Balík mi došel vždy do 1 týdne i dřív, pro jeden balík jsem si dojel i osobně, prodejce je ochotný, zboží předal i o víkendu večer
Hlavně ať spíše auto jezdí a toho prodejce vůbec nepotřebujete..
Auto Kelly sice jakože mají,ale cenově zcela nevýhodně(drahé)-jenže oni i ostatní jsou schopni sehnat vše(miněno Felda-nejrozšířenější auto u nás)a za podstatně výhodnější ceny...A i kdybyste věci sehnal u dvou prodejců,v konečném součtu se dostanete i s poštovným(kurýrným) níž než jeden nákup u Kellyny... Osobně doporučuji Auto-pilot.cz ,některé věci Automedik.cz(a další již naznačené)-chce to hledat podle cen a i podle "způsobu doručení a platby"...
Chystáte se "NECHAT" opravit auto, tak snad ten Váš opravář má nějaké kontakty a slevy?! Nebude levnější nechat nákup ND na něm?
já si stejně myslím, že by to tak měl udělat!
servisák objedná přesně co má, a vy máte tak o starost méně
a když vás "natáhne" tak prostě smůla, ale zase budete mít snad delší dobu s autem klid, takže zase to berte tak
ale zase i kdyby jste nakoupil sám, tak zase moc neuštříte, bude to tak v řádu stovek
no, tisíce neušetříte
Já mám štěstí, kámoška dělá v servisu. No a když se mi něco po..., tak přijedu, sednem k netu, ona hledá a ptá se: chceš to originál za pálku, nebo ověřené za "iks" a nebo neověřené za "iks minus padesát"? Ideální přístup - udělá mi kafe, dojede pro dohodnuté ND, kluci to vyměněj a já odjíždím...
jj, tak to má být!
a pán co shání díly na "filcku" může být celekm v klidu, ty díly budou stejně "za hubičku"
vše záleží jak drahý bude servis, ale zase tak šílené prachy to nebudou
Já to mám v tom servisu většinou za hodinovku, ale když si to seženou pod mým dohledem sami, tak bývají nějak rychlejší, než když jim sám seženu ty nejlevnější vrakáčové s*ačky, které musí hodiny čistit a připravovat k montáži. Když hodně spěchám, tak zvednou telefon a pošlou mě, ať si tam a tam koupím to a to, občas tam jedu s objednávkou - jsou to pak poloviční ceny. klidně i z toho samého vrakáče, ale přijedu a je vymontováno, očištěno a připraveno na montáž. A tak to opravdu má být!
P.S. Jezdím s Transitem, ale jde hlavně o princip, s Filckou to musí fungovat obdobně, BMW nebo Trabant...
tohle miluji kdyz me nekdo do servisu prinese svoje dily , ja bnych mu je dal za tu samou cenu co on koupil a takto ma svoje dily a o 50% vetsi cenu za hodinu prace
Jo, tak to něktreří nepoctiví "mechanici" jako jste vy dělají.. Přitom je jim hov*o po tom, kde si kdo co koupí... Jsou od toho, aby opravili, ne aby ze sebe dělali obchodníky často s nechutnýma přirážkama..
Nemluvím o tom, že koupím-li si něco sám, vidím co a za kolik kupuju, jakou značku hlavně, nechám to na mechanikovi, zaúčtuje si často (ne každý proboha) díl značkový, ten nejdrahší a dá tam přitom ne třeba úplnou čínu, ale druhovýrobu či značku horší - levnější..
A dohadovat se tady s Váma nebudu, prostě jsem narazil na 50% mechaniků, co mi úplně sami solidně řekli, že mi to a to opraví, a díl ať si dovezu buď sám, nebo že není problém ho zajistit..
Potom druhá polovina mechaniků arogantních blbečků, co s díly takto kšeftujou, za to, že si zákazník doveze díl svůj, mu zdražují ceny práce, odmítají práci dělat, říkají často, že už díl objednali a co s ním mají nyní dělat? I takovou větu jsem slyšel, že objednal díl za 7tis a neví chudák, co s ním teď dělat, přitom neznám mechanika, který by měl problém dodavateli díl za stejné peníze vrátit
Tím končím, chtěl jsem Vám tím vlastně jen říct, že je Vám hov*o po tom, kde si zákazník díl koupil, jste mechanik, chcete opravovat, opravujte a nezajímejte se o tyto věci...
doplněno 02.10.11 17:59:A neříkejte mi, že mi dáte díly za stejnou cenu, jaké jsou třeba na té uvedené stránce.. Poslední mechanik, u kterého jsem si ještě zboží koupil, když jsem onu stránku neznal, mi dal přední brzdové destičky (značku neuvedl) za 1500Kč, na octavii...
Na stránce jsem zakoupil za 870Kč značkové suprové Feroda, nevím jak vy, ale já se na rozdílnou cenu 630 Kč nadělám dost rukama
ja davam pri nakupu dilu u me slevu na praci, koupi je za stejnou cenu jako u elitu stangla autocory a podobne takze dil dostanou a nejnizsi nabizenou maloobchodni cenu se zarukou, a to ze mam nekde velkoobchodni slevy nikoho zajimat nemusi a nevydim duvod davat slebu na praci i cloveku co si prinese svoje dily. Do hospody si svuj alkohol take nenosite.
Jinak me vysvetlete co delam nepoctiveho ze me tadyy jako debil urazite
doplněno 02.10.11 18:49:apropo na octavii jsem nedavno daval ATE za 750 s dani ono kdyz jsou akce tak je sezenete levneji nez noumove co to kupujou na netu pak po netu resi zaruku, jinak vase feredo bylo mynulej tejden v 50 takze bych to dokazal levneji
doplněno 02.10.11 18:51:ty blaho ta stranka je dalsi prekupnik to jste objevil ameriku
doplněno 02.10.11 19:09:jinak to je jako kdyz si koupite nabytek treba v ikee a pak by jste od jineho prodejce chtel aby vam ho zadarmo nebo se slevou slozil. To nechapete co jste napsal za hovadinu.
Nepoučujte mě tady a běžte si vyučovat jinde... Všude slyším že ten a ten může mít to a to levněji, ale když dojde na věc, je vyprodáno a podobně...
Sám jste tady napsal svoji vyzitku, a to takovou, že když si k vám někdo doveze svůj díl, máte vztek že čistou prací si nevyděláte a dáte mu o 50% drahší práci (prosím nepište tu své jméno, moc dobré byste si ho nedělal).
Můj mechanik mi vymění brzdy, olej, rozvody a cokoliv za stejnou cenu (práce), jako když zakoupím u něj, nebo když dovezu své, to je mechanik.
doplněno 02.10.11 19:27:Nesrovnávejte prosím hospodu se servisem aut a poté s nábytkem!
Nábytek se živí od začátku stejně, prodej zboží (doprava a složení je na zákazníkovi, kromě akčních výjimek dopravy zdarma atd)
Hospody jsou už stovky let stejné, účelem výdělku je rozlévat nakoupený chlast a vydělávat..
Za to ale vy mechanici (opravdu nééé proboha všichni), jste se v době škodovek apod živili pouze prací, ale nyní ze sebe děláte obchody a prodáváte nesmyslně jeden druh zboží v rozpětí 2900 až 5600 Kč (např. škrtící klapka).
Proto když si to zákazník koupí sám (a je jedno jestli na interneti či jinde), má jistotu značky a ví přesně, kolik dal za zboží a kolik za práci... Dříve mě mechanici dost šidili o peníze, když jsem si tohle nehlídal, teď dokradli..
jo takze je spatne ze lidem co si u me koupi dily davam slevu na praci nebo co?
doplněno 02.10.11 19:32:jinak na obchody si hrat nemusim mam pomerne velkou sit obchodu s uplne jinym sortimentem a dilnu jsem si postavil jako zabavu
doplněno 02.10.11 19:38:jinak to ze by bylo vyprodano se me jeste nestalo a za olej si snad nikdo praci neuctuje, cizi olej neleju duví co to je za shit a filtry jen znackove a mam klid lidi spokojeny a tem co se to nelíbí at jedou jinam to me netankuje a nestalo se me aby i kluci z kelly ci elitu kteri ke me jezdi aby si privezly svoje dily umi si spocitat ze se jim to nevyplati
Mě nezajímá co máte nebo ne...
Slevu, že dáte když si u vás někdo zboží zakoupí, to je v pořádku a také vaše věc..Ale že někoho oje*ete o 50% mzdy za práci jen kvůli tomu, že zakoupil někde levněji, to je věc druhá..
A samozřejmě že lidé koupí někdy desky za 1300 na netu, když vy je dáte třeba za 1100, to jsou pak pitomci, ale také někdy koupí na netu za 900 Kč a vy nemůžete házet všechny do jednoho pytle.
ja mam hodinovou sazbu a jestli si to co chci udelam na praci a dilech je jen plus pro zakaznika , kdyz si priveze svoje dily tak hodinova sazba je jen na praci, vzhledem ze u 3 dodavatelu mam nejvyssi mozne slevy tak se na lepsi cenu s montazi pri zakoupeni dilu jinde nedostanou ani kdyby je mely za hubicku
Tomu nevěřte, že máte větší odbyt jako mechanik (i kdybyste byli 3 mechanici na dílně), jako e-shop, který denně pošle X balíků zboží... Takže pochybuju, že má nákupku drahší, než-li vy...A za nákupku to taky nedáváte...
Pak už jen najít nějakého solidního mechanika, který opraví auto s vlastníma dílama...A je vyřešeno..Mějte se ať se daří...
eshopu je tolik ze jejich ksefty jsou o nicem take jsem jeden chtel a nakonec jsem se na to vykaslal, jinak slevy vetsi uz nikdo nedostane
doplněno 02.10.11 19:58:jinak by me zajimalo jak by jste resil zaruku te vasi skrtici klapky? v servisu by vas odkazaly na shop a v shopu na mechanika a tak dokola coz by bylo super
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.