Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na jaké auto jsou podběhy na obrázku

Od: lui* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, tentokrát asi spíš na někoho opravdu z branže, automechanika apod.

Při úklidu garáže po předchozím majiteli, jsem našel nové podběhy, viz obrázek. Nevíte někdo na jaké jsou auto? Alespoň značku auta. Poznáte je někdo? Dá se to vůbec poznat? Pokud by někdo věděl ale měl pochybnosti, nafotím další fotky. Mám i original 400Mb foto, ale to jsem sem nechtěl posílat.

Na jaké auto jsou podběhy na obrázku

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

brucoun
hodnocení

0x

nejsem teda expert, ale přijde mi to jako na nějaký pravěký traktor *nevi*

lui*
hodnocení

Podle sousedů to prý mohlo být auto ze 60-70tých let. A prý nic českého.

ar*

Mám dojem, že to je tak dvacet let co se toto vozidlo přestalo vyrábět i když originál ukončil výrobu cca před 40 lety. Auto se vyrábělo v Polsku a bylo o obsahu 1300 a 1500. Už svítá? :D

Ten jeden kus je vnitřní a ty dva vnější podběh.

doplněno 16.07.11 21:34:

Dovolil jsem si na netu "vypůjčit" foto

Na jaké auto jsou podběhy na obrázku #2
raadek*
Zlatej Fiátek 1300 r.v. 1972. Za patnáct let úplně zrezavěl. R.
lui*
hodnocení

ARe dík. To jsem nevěděl, že Polské fiaty se dělaly taky v objemu 1500. Ale hodně jsi mi pomohl. Teď se jich konečně budu moci inteligentně :) zbavit, a nevypadat při tom jak, no však víš jak co:).

ar*

Jo jo dělali, obsah byl tuším 1470ccm a výkon 55 kW, stejný jako o 25 let mladší Felicie 1600 ccm *smich*

mutozen*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]