Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spotřeba auta dle GoogleMapy

Od: pavlan* odpovědí: 3 změna:

Používám plánování trasy autem na google mapách. Líbí se mi možnost si tam nakliknout změny trasy, na rozdíl od GPS v autě, která to tam napálí a moc voleb neumožní.

Co mě děsí, je ta cena za benzín, kterou mi to vypočítává, tak jako zde:

codeasi.blogspot.com/...

Jedu v Praze 12 km a píše mi to 50 km (benzín za 34.80), standardní vůz.

Není to moc vysoké číslo? Počítala jsem 100 km (spotřeba max. 8 litrů), takže asi 3 Kč na kilometr, a ne 4 Kč.

Co tam Google přiráží?;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

klusik*
hodnocení

2x

Bohužel se jedná o typický příznak "přiblížení masám", takže namísto toho, abyste si nakonfigurovala cestu do detailu, máte tam "pseudonastavovátka" typu "šetří mi to / žere mi to". ;) Pokud chcete opravdu lepší odhad, musíte si ho nejlépe spočítat sama, tento odhad je fakt orientační, bohužel.

Ale třeba to google vylepší :)

pavlan*
hodnocení

Jo ahá, dala jsem si tu levnější variantu, "Nižší střední třída" a už je to za 34 korun, těch 12 km, to už se dá brát:) Díky!

klusik*

Nu, není vlastně zač ;) Jen jsem si zanadával na adresu Gůglu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]