Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej auto do AAA

Od: mrmlak odpovědí: 17 změna:

Dobrý večer, máte někdo zkušenosti s vykoupením vašeho auta bazarem AAA? Dal jsem si inzerát a ozvali se s tím, že vyplatí požadovanou cenu a vše za mně vyřídí s leasingovkou - mam ho na úvěr. Moc jim nevěřim, tušim že když tam přijedu budou chtít stáhnout cenu dolu.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Můžete to zkusit, ovšem pokud budou chtít cenu stáhnout, neváhejte a odjeďte. Buď povolí oni, anebo prodejte jinde.

hodnocení

0x

Já dal starší auto protiúčtem při koupi novějšího,měli snahu stáhnout cenu ale já trval na svém a oni nakonec kývli.

Vydělali na prodeji novějšího vozu.

Na jejich jednání si nemůžu stěžovat a na koupený vůz také ne.

Ale může se Vám stát,že Vás budou tlačit dolů.Třeba si budou myslet,že nemáte na splátky a potřebujete se ho zbavit a to by byla voda na jejich mlýn.

xander
hodnocení

0x

Dobry den, uz jsem z AAA kupoval auto... jen chci upozornit nez neco podepiste zkontrolujte podle technicaku jestli tam vsechny veci odpovidaji(ja to neudelal a pak jsem zjistil ze tam mam jiny kola)a vemte si tam sveho technika at vam to zkontroluje ze oni vam nereknou skoro nic a muj kolega teda spis jeho znamej mel takovou zkusenost ze si koupil na leasing drazsi auto mel ho asi mesic cca a ukradli mu ho z AAA ze nechavaji klicek za zrcatkem a nebo maji kopie nevim zda to furt delaji nebo tak...bylo by nejlepsi ho prekodovat aby se tam nedostali.

xander

pardon omlouvam se blbe jsem to precetl -.- ale tak je lepsi vedet :))

hathor*

Jééé zase další chytrák s klíčkama v zrcátku ... to snad běželo před 1000 lety se škodovkou ne? Zobni si prášek -) " nevim zda to furt delaji nebo tak..." . Při těch 1000cích aut, které se jim protočí pod rukama mají určo čas si dělat kopie a posílat třeba noční směnu na loupežné výpravy. Pokud si ho kolega koupil na leasing, měl by mít kompletní pojistku i proti krádeži ve splátkách, ale to už je asi jiná písnička, že?

olaf71*
hodnocení

0x

po telefonu Vám slíbí docela slušnou cenu, s tím ať tam přijedete. Až tam přijedete, tak bude všechno jinak,cca. 20% dolů.

frantisekpetru*

To je docela možné, ale i tak prý jsou jejich výkupní ceny nejvyšší - ale to vím jen z doslechu a různých diskuzí, žádná osobní zkušenost.

erikch*

už jen z logiky věci-nejvyšší výkupní cenou(prodejní)je přímý obchod,nikoli přes prostředníka(y)-AAA a ani jiný bazar vám z důvodů vlastního zisku nenabídnou(nezaplatí)to co je reálné prodejem přímo zájemcem o auto...

frantisekpetru*

Myšleno je samozřejmě VÝKUPNÍ CENA V AUTOBAZARECH.

Otázka je, zda má tazatel potřebu za každou cenu prodat za co nejvíc peněz, v tom případě je samozřejmě lepší přímý prodej přes nějaký inzerát apod., ale je potřeba počítat s tím, že to může někdy i docela dlouho trvat.
Nebo chce prodat rychle a bez komplikací (viz jeho zmínka o úvěru), byť to nebude za nejvyšší možnou cenu. V tom případě je prodej do bazaru asi ideální.

hop®
hodnocení

0x

Ještě jedna neověřená informace, kterou mám z druhé ruky. v Áčkách jsou ochotni dát dost peněz i za skorovrak. Trošku ho vylepšej a jde do světa za několikanásobnou cenu. Problémy pak odnese nový majitel. V Áčkách bych se nebál prodat, ale bál bych se tam jít na nákup...

hathor*

ty bys určitě taky kupoval vrak za hodně peněz ... AAA jsou vydřiduši to nepopírám, ale debilové nebudou. Je to podobné jako s veksláky ... když se jich bojíte, zaplaťte víc a jděte do banky. Podle hesla na hrubý pytel, hrubá záplata se tam dá koupit velmi slušné auto i na splátky za rpsn 6,8% na vlastní oči jsme to viděli ... jo ale stojí to trochu dohadování a hlavně dost času. Pokud člověk nepovolí,nenechá se zmást medovými řečmia má svého mechanika - koupí dobře, ale není to pro slabomyslné co vidí jen ty nápisy ZDARMA, DÁREČKY a pod.

To samé patří i pro výkup, spěchám a potřebuji prodat rychle? Dám do AAA, ale musím počítat s tím, že za míň peněz ... holt prostředník je prostředník, ale mám peníze na ruku. Pokud si můžu dovolit čekat a vzít nejlepší nabídku pro mne, vydělám víc. Lidi, zamyslete se už konečně nad tím, že zadarmo opravdu pečení holubi do huby nelétají a NEBUDOU!

mrmlak
hodnocení

Je mi jasné že za výkup nedostanu tolik, kolik bych mohl. Nabízím ho lehce pod cenou - řekli že to odpovídá a že ho za tuto částku vykoupí. Smlouvá se vždy, ale pod určitou částku nepůjdu. Jde mi o to, aby bezproblémově vše vyřídili a vyplatili mi zbytek

hathor*

Pokud se domluvíš na konečné částce, tak už tě nijak "neojebou" ... nejdůležitější je opravdu ta výsledná částka a tu si dohodneš aź těsně před výkupem. Částky přes telefon neber vážně, je to jejich telemarketing, který tě nikdy neviděl, ani to auto - ať ti říkají cokoliv a má úkol tě jen dostat na bazar, nic víc. Pokud se domluvíš tam, tak to platí.

mrmlak
hodnocení

A kolik chybí doplatit leasingovce zjišťují před určením ceny, nebo až po? Nerad bych, aby určovali cenu s přihlédnutím k tomu, co mi chybí doplatit.

hathor*

:) ne ne, takhle to tam nefunguje ... navíc, pokud je auto v leasingu, tak si musíš zařídit kalkulaci z banky - nejlépe sám si zažádáš a přijde ti to domů poštou - pak je to potřeba řešit cca do týdne, než se zase kalkulace změní a oni ti řeknou, že potřebují aktuální.

Klidně si můžeš jít nechat ocenit auto a až pak jim ukázat kalkulaci z banky na doplacení ... ale čím budeš pružnější, tím máš větší šanci na úspěch. Je třeba blbost si jít nechat ocenit auto a až pak si osobně žádat o kalkulaci, přijet za týden a oni ti řeknou, že zrovna takových aut vykoupili po republice10 a stáhnou cenu. Buď vlastní kalkulaci nebo požádat přes ně a oni to jsou taky schopní zjistit, cenu ti ale můžou říct hned (jako výkupní). Pokud přes ně, tak rozhodně to řeš přes týden v nějakou rozumnou dobu, lidi si neuvědomují, že banky pracují narozdíl od AAA jinak (po-pá cca 8-16). Hlavně pevné nervy

mrmlak
hodnocení

Já jsem si kalkulaci nechal zaslat nezávisle na nich, takže vim kolik je potřeba doplatit. Oni si to jsou schopni zjistit sami. Jde mi o to, aby nejdřív řekli např.: dáme vám 150000, pak zjistili doplatek - ten by byl 130000 a 20000 mi zbyde. Ne že nejdřív zjistí, že chybí 130000 doplatit a tolik mi nabídnou. Prostě aby to ocenili bez ohledu na výši doplatku

mutozen*
hodnocení

0x

Mohl by jsi to zkusit a s telefonem by to bylo o trochu levnější

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]