Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, máte někdo zkušenosti s vykoupením vašeho auta bazarem AAA? Dal jsem si inzerát a ozvali se s tím, že vyplatí požadovanou cenu a vše za mně vyřídí s leasingovkou - mam ho na úvěr. Moc jim nevěřim, tušim že když tam přijedu budou chtít stáhnout cenu dolu.
Můžete to zkusit, ovšem pokud budou chtít cenu stáhnout, neváhejte a odjeďte. Buď povolí oni, anebo prodejte jinde.
Já dal starší auto protiúčtem při koupi novějšího,měli snahu stáhnout cenu ale já trval na svém a oni nakonec kývli.
Vydělali na prodeji novějšího vozu.
Na jejich jednání si nemůžu stěžovat a na koupený vůz také ne.
Ale může se Vám stát,že Vás budou tlačit dolů.Třeba si budou myslet,že nemáte na splátky a potřebujete se ho zbavit a to by byla voda na jejich mlýn.
Dobry den, uz jsem z AAA kupoval auto... jen chci upozornit nez neco podepiste zkontrolujte podle technicaku jestli tam vsechny veci odpovidaji(ja to neudelal a pak jsem zjistil ze tam mam jiny kola)a vemte si tam sveho technika at vam to zkontroluje ze oni vam nereknou skoro nic a muj kolega teda spis jeho znamej mel takovou zkusenost ze si koupil na leasing drazsi auto mel ho asi mesic cca a ukradli mu ho z AAA ze nechavaji klicek za zrcatkem a nebo maji kopie nevim zda to furt delaji nebo tak...bylo by nejlepsi ho prekodovat aby se tam nedostali.
Jééé zase další chytrák s klíčkama v zrcátku ... to snad běželo před 1000 lety se škodovkou ne? Zobni si prášek -) " nevim zda to furt delaji nebo tak..." . Při těch 1000cích aut, které se jim protočí pod rukama mají určo čas si dělat kopie a posílat třeba noční směnu na loupežné výpravy. Pokud si ho kolega koupil na leasing, měl by mít kompletní pojistku i proti krádeži ve splátkách, ale to už je asi jiná písnička, že?
po telefonu Vám slíbí docela slušnou cenu, s tím ať tam přijedete. Až tam přijedete, tak bude všechno jinak,cca. 20% dolů.
To je docela možné, ale i tak prý jsou jejich výkupní ceny nejvyšší - ale to vím jen z doslechu a různých diskuzí, žádná osobní zkušenost.
už jen z logiky věci-nejvyšší výkupní cenou(prodejní)je přímý obchod,nikoli přes prostředníka(y)-AAA a ani jiný bazar vám z důvodů vlastního zisku nenabídnou(nezaplatí)to co je reálné prodejem přímo zájemcem o auto...
Myšleno je samozřejmě VÝKUPNÍ CENA V AUTOBAZARECH.
Otázka je, zda má tazatel potřebu za každou cenu prodat za co nejvíc peněz, v tom případě je samozřejmě lepší přímý prodej přes nějaký inzerát apod., ale je potřeba počítat s tím, že to může někdy i docela dlouho trvat.
Nebo chce prodat rychle a bez komplikací (viz jeho zmínka o úvěru), byť to nebude za nejvyšší možnou cenu. V tom případě je prodej do bazaru asi ideální.
Ještě jedna neověřená informace, kterou mám z druhé ruky. v Áčkách jsou ochotni dát dost peněz i za skorovrak. Trošku ho vylepšej a jde do světa za několikanásobnou cenu. Problémy pak odnese nový majitel. V Áčkách bych se nebál prodat, ale bál bych se tam jít na nákup...
ty bys určitě taky kupoval vrak za hodně peněz ... AAA jsou vydřiduši to nepopírám, ale debilové nebudou. Je to podobné jako s veksláky ... když se jich bojíte, zaplaťte víc a jděte do banky. Podle hesla na hrubý pytel, hrubá záplata se tam dá koupit velmi slušné auto i na splátky za rpsn 6,8% na vlastní oči jsme to viděli ... jo ale stojí to trochu dohadování a hlavně dost času. Pokud člověk nepovolí,nenechá se zmást medovými řečmia má svého mechanika - koupí dobře, ale není to pro slabomyslné co vidí jen ty nápisy ZDARMA, DÁREČKY a pod.
To samé patří i pro výkup, spěchám a potřebuji prodat rychle? Dám do AAA, ale musím počítat s tím, že za míň peněz ... holt prostředník je prostředník, ale mám peníze na ruku. Pokud si můžu dovolit čekat a vzít nejlepší nabídku pro mne, vydělám víc. Lidi, zamyslete se už konečně nad tím, že zadarmo opravdu pečení holubi do huby nelétají a NEBUDOU!
Je mi jasné že za výkup nedostanu tolik, kolik bych mohl. Nabízím ho lehce pod cenou - řekli že to odpovídá a že ho za tuto částku vykoupí. Smlouvá se vždy, ale pod určitou částku nepůjdu. Jde mi o to, aby bezproblémově vše vyřídili a vyplatili mi zbytek
Pokud se domluvíš na konečné částce, tak už tě nijak "neojebou" ... nejdůležitější je opravdu ta výsledná částka a tu si dohodneš aź těsně před výkupem. Částky přes telefon neber vážně, je to jejich telemarketing, který tě nikdy neviděl, ani to auto - ať ti říkají cokoliv a má úkol tě jen dostat na bazar, nic víc. Pokud se domluvíš tam, tak to platí.
A kolik chybí doplatit leasingovce zjišťují před určením ceny, nebo až po? Nerad bych, aby určovali cenu s přihlédnutím k tomu, co mi chybí doplatit.
ne ne, takhle to tam nefunguje ... navíc, pokud je auto v leasingu, tak si musíš zařídit kalkulaci z banky - nejlépe sám si zažádáš a přijde ti to domů poštou - pak je to potřeba řešit cca do týdne, než se zase kalkulace změní a oni ti řeknou, že potřebují aktuální.
Klidně si můžeš jít nechat ocenit auto a až pak jim ukázat kalkulaci z banky na doplacení ... ale čím budeš pružnější, tím máš větší šanci na úspěch. Je třeba blbost si jít nechat ocenit auto a až pak si osobně žádat o kalkulaci, přijet za týden a oni ti řeknou, že zrovna takových aut vykoupili po republice10 a stáhnou cenu. Buď vlastní kalkulaci nebo požádat přes ně a oni to jsou taky schopní zjistit, cenu ti ale můžou říct hned (jako výkupní). Pokud přes ně, tak rozhodně to řeš přes týden v nějakou rozumnou dobu, lidi si neuvědomují, že banky pracují narozdíl od AAA jinak (po-pá cca 8-16). Hlavně pevné nervy
Já jsem si kalkulaci nechal zaslat nezávisle na nich, takže vim kolik je potřeba doplatit. Oni si to jsou schopni zjistit sami. Jde mi o to, aby nejdřív řekli např.: dáme vám 150000, pak zjistili doplatek - ten by byl 130000 a 20000 mi zbyde. Ne že nejdřív zjistí, že chybí 130000 doplatit a tolik mi nabídnou. Prostě aby to ocenili bez ohledu na výši doplatku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.