Nejste přihlášen/a.
Dnes ráno nastartuju,vyjedu před dům a dveře jsen přibouchl asi jen na půl /přivřený pás/,všude zavřu a jak jsem zabral za kliku auto se zamklo a motor běžel.Naštěstí to bylo u baráku takže kleště a kus drátu a dveře se otevřely...
poraďte jak se do auta dostat nebo aspoň vypnout motor - děkuji I.
na svoji felde jsem mel alarm kterj se po 5 minutach po vypnuti motoru aktivoval a zamknul vsechny dvere hold i kdyz jsem tam mel klice cca 12x se to stalo.feldu jsem oteviral provazkem.
Na provázku udelat uzlik s ockem provazel zastrcit za dvere pres gumu a ockem se trefit na kolicek na dverich.
Napřed píšete Naštěstí to bylo u baráku takže kleště a kus drátu a dveře se otevřely...
A pak zas poraďte jak se do auta dostat nebo aspoň vypnout motor.
Tak máte to auto otevřené nebo ne?
doplněno 08.01.14 09:41: @ivo: Pokud máte peníze u sebe, tak zajít do Tesca, koupit provázek a podle návodu výše otevřít auto. Je to jednoduché, rychlé a bez poškození auta. Ovšem nesmíte mít na čudlíku bezpečnostní krytky proti takovému způsobu otevření. A taky to chce předem vyzkoušet. Nejlépe někde v gazáži, ať vás nevidí sousedi
A taky doufat, že se vas u toho Tesca neuvidí aktivní spoluobčan a nezavolá na vás MP nebo rovnou nezakročí sám
špatně jsem to napsal, zajímalo by mě jak se dostat dovnitř když motor jede ,auto je zamknuté a stojí třeba někde na parkovišti před Teskem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.