Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vyskytl se u mě problém s centrálním odemykáním u felicie po pádu klíčků na zem ( centrál bliká ale s autem to nic nedělá. Jaký je přesný postup pro znovusprávoání?
Jednou jsem viděl opravávaře, jak sedl do auta, zapnul klíček na jedničku a mačkal něco na centralu. (tohle mi šlo, auto zablikalo) pak už nevím co dále...
U Octavie to funguje tak, že všechny dveře zavřený auto zamčený , stisknout libovolný tlačítko na ovladači a do jedné minuty odemnout dveře klíčem , a mělo by to makat... tak to zkus, třeba to jde i u Feldy
doplněno 22.07.11 03:18:Pak je tu další návod na škodovky:
Postup :
1) odemkneme auto klíčkem, vlezeme dovnitř, zavřeme dveře a klíč strčíme do zapalování (neotáčet, jen zastrčit!)
2) podržíme najednou oba "čudlíky"na dálce (kontrolka začne blikat) tak dlouho, než se kontrolka rozsvítí (nebo zhasne? už nevím, ale prostě přestane blikat)
3) otočíme klíčkem až se rozsvítí kontrolky na palubce
4) zmáčkneme 3x po sobě tlačítko na odemknutí, mezi zmáčknutími uděláme krátkou pauzu (2-3 sec)
5) při 3-tím zmáčknutí se rozblikají blinkry a je hotovo
tak zkus i ten
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.