Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení dovezené motorky - italský TP

Od: repsol* odpovědí: 4 změna:

Zdravim. Chtěl bych se zeptat. Koupil jsem moto Husqvarnu s originál zrušeným italským TP (je tam všude annullato) a mám k tomu kupní smlouvu. Přemýšlím, že bych to přihlásil a nevim jestli to půjde. Na netu jsem něco našel ale moudrej z toho nejsem. Musím mít na motorce blinkry při TK?. Můžete někdo prosím poradit? Dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Minulý týden se tu řešila taky motorka. Více na autoweb.cz/...

hodnocení

0x

Pokud blinkry nebyli uz z vyroby, tak je mit nemusis. V opacnem pripade ano.

Je to Husqvarna, takze predpokladam tereni motorka. Motorku prihlasujes, takze zrejme nejde o cross, ale o enduro. Dneska snad uz vsechny endura maji blinkry. Vetsinou se odstranujou, stejne jako zrcatka, kvuli lamani pri polozeni motorky.

repsol*
hodnocení

Ještě mě napadla jedna věc jestli můžu poprosit o radu. Na jedná diskuzi jsem se dočetl, že po mě možná budou chtít malí techničák. Ale ten se přece ničí při odhlášení motorky. Nebo ne?

Nebudou ho chtit. A i kdyby nahodou jo, jako ze ne, tak proste reknes, ze ho nemas. A je to. Pri nejhorsim, by se to resilo stejne, jako kdyby si ho ztratil. Ale neboj se. Stopro ho chtit nebudou.

Je otazka, zda to neco jako maly TP vubec melo, kdyz je to z Italie. Treba tam nic takovyho ani nemaji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]