Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autorádio neukládá stanice

Od: koki* odpovědí: 5 změna:
Vyměnil jsem v autě autorádio - hraje bez problémů, ale po vypnutí nezůstanou uložené stanice...? Díky za radu!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kuba.ku
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Škoda že jsi nenapsal co je to za typ radia, ale u většiny autoradii funguje, když tlačítko pod kterým chceš mít uloženou stanici držíš delší dobu.

Zkus to a uvidíš.

jde o to, jestli stanice nejdou ulozit vubec nebo se smazou napr. po vypnuti klice ze zapalovani... v druhem pripade je spatna zalozni baterie radia, ktera se sama dobiji a udrzuje pamet v chodu.

reseni... sehnat novou baterii - lze to vubec?

druha moznost ... nedavat radio az za klic, tzn. umoznit radiu aby hralo bez klicu v zapalovani. V tom pripade se stanice smazou jen pri vyjmuti baterie z auta, coz neni tak caste. Urcite to jde. Jakekoliv radio lze zapojit druhym zpusobem.

miljan*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zřejmě špatně zapojené.Nová rádia mají jedno napájení trvale připojeno na udržení paměti + baterka na desce rádia,druhé napájení je na vlastní rádio zapojené například přes klíček.Jsou to vývody 4 a 7.Je třeba zjistit,který je který.Každý výrobce používá jinou kombinaci.Např.když je 4 na klíček,tak je 7 na paměť a naopak.
miljan*
Podařilo se mi najít stránky,ze kterých jsem čerpal informace:
www.najdiservis.cz/navod.htm?clid=4569&strana=1&hledat=.
koki*

Mockrát děkuju za radu! Bylo to vono... Snad ti to budu moct někdy oplatit! Zdar Koki

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]