Nejste přihlášen/a.
ahoj kluci a holky potreboval byl poradit je mi 19 a chtel bych jezdit s tatrou ale potrebuji profesak a nevim jakej vek na to musim mit nekdo tvrdi 18 a druhej zas 21 let jak to je tedy? dekuji Marek
kontaktuj te me prosim na muj e-mail moc se tu neorientuju nasel mi to stricek google
Zdarvím, podle mne si profesák můžete udělat hned jak máte céčko. (klído v 18)A když jsi uděláte Ečko, tak nedostanete profesák zdarma, ten si prostě musíte zalatit pokud ho už nebudete mít udělanej na Céčko.
Dobrý den, profesní průkaz může být již v 18-ti letech na skupinu jak C, tak C+E. Problém je v tom, že již není na požádání zdarma. Je vázán na číslo ŘP a tudíž při nově získané skupině se musí vyměnit a změna zaznamenat. Toto rozšíření z C na CE stojí cca 8000,-Kč v rozsahu 35 hodin. Teď už je to pěknej balík, v plné parádě můžete klidně zaplatit i 70 000,-Kč.
a) profesak se rozdeluje zjednodusene receno bud na osobni dopravu nebo nakladni dopravu. tak ze pokud mas C a rozsiris na CE, profesak rozsirovat nemusis, ale pokud si dodelas D, budes za rozireni profesaku platit
b) muzes udelat v 18ti za drazsi peniz vstupni skoleni v rozsahu 280 hodin, anebo od 21 let vstupni skoleni v rozsahu 140 hodin
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.