Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia skřípe a vrže

Od: mj* odpovědí: 2 změna:

Mám Škodu Felicii LXi rok výroby 1998. Poslední dobou po zahřátí, tj. po ujetí několika desítek kilometrů, je při pomalé jízdě slyšet výrazné \skřípání či vrzání\ ze spodku vozidla poblíž levého kola. Skřípe to i při jízdě po rovině, dále při prudkém a rychlém zakroucení volantem do stran, při zastavení vozidla při zhoupnutí nahoru. Když zastavím a zapéruji tlakem na levý blatník, ozývá se skřípavý zvuk. Za studena, po několikahodinovém či několikadenním stání, není nic slyšet, ani po zapérování na ten levý blatník. Taky při jízdě v dešti, tj, za mokra, kdy je spodek ostříkáván vodou, to není slyšet.

V servisu mi na spodku prý něco promazali, měnili brzdové destičky, ale nepomohlo to. Prý nic neslyšeli, ale to bylo právě v tom \studeném stavu\, museli by s autem ca hodinku jezdit, aby něco slyšeli.

Měl někdo podobný problém? Poraďte, jsem z toho skřípání dost zoufalý!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Mně to dělaly silentboky u tlumičů,stačí promazat.

hodnocení

0x

Pod manžety kulových čepů (na rameni) nastříkat pomocí injekční stříkačky a jehly řídkou vazelínu. Sice to odstraní zmíněné vrzání, ale čepy jsou zralé na výměnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]