Nejste přihlášen/a.
Auto zakoupene v autobazaru... Autobazar v odhlášce špatně vyplnil IČO a nyni tvrdí, že by to vadit nemělo a že by to mělo jít přihlásit, ale po vyčerpávajícím čekání na úřadě mi slečna zdělila, že čísla musí sedět přesně. Kdo má tedy pravdu? Můžu toto vozidlo přihlásit na sebe, aniž bych posílal velký TK po republice zpět a čekal zas několik dní, týdnů? Děkuji za pomoc.
záleží na úřednici, já měl velkou patálii na úřadě při přehlašování auta na jiného majitele. paní byla přísná,ale obměkčil jsem jí a to se jednalo o něco ještě horšího
Jednou jsem chtěl odhlásit auto, veterána a u přepážky č. 3 po mě chtěla nesmysly a neudělala to.
Vzal jsem si nové číslo, dohodl se s čekajícími, že v případě kdyby na mě vyšlo zase č.3 tak si čísla vyměníme. Padla mi 8 a za tři minuty to bylo bez problému vyřízené.
Když jsem vyšel do čekárny a ukázal papíry, sklidil jsem potlesk.
Honza
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.