Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám nový citroen berlingo a stalo se mi, že mi zapadnul jeden odemikací klíč od domu do předních ofuků.
Neporadil by mi někdo jak ho odtud vytáhnout? Nejde vůbec vidět.
Děkuji
Nevim, zda vsechna Berlinga mela imobilizer (dle roku vyroby predpokladam, ze ano), a zda byl vzdy v klici, ale pokud ma tazatel klic s IMMO, tak to par korun nebude zcela urcite...
pokud vám při jízdě "nerachtá" nechte jej tam,v opačném případě by musel ven ale jednodušší bude klíč strčit ještě víc dovnitř poněvadž rozvody ventilace čelního skla jsou zevnitř palubky přišroubované(palubka by musela ven opravdu celá,abyste se ke šroubkům dostal) jinak pak u rozvodu nahoru,zhruba v úrovni ventilátoru samotného už lze jednak potrubí rozpojit(nasazené) a dá se tam i šáhnout jen při povolené přístrojovce aníž byste jí musel sundavat...
doplněno 08.01.14 15:58:a samozřejmě doplnění o poučení,že nahoru na palubku se drobnosti fakt nedávají...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.