Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Citroen berlingo - spadnul klíč do ofuků

Od: leny* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

mám nový citroen berlingo a stalo se mi, že mi zapadnul jeden odemikací klíč od domu do předních ofuků.

Neporadil by mi někdo jak ho odtud vytáhnout? Nejde vůbec vidět.

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
zkuste něco takového shop.boukal.cz/... ale mám obavy že tam asi bude muset zůstat jestli nechcete rozebrat půl auta

hodnocení

2x

Maly magnetek pevne pripevneny k provazku by mohl pomoci.

qqqqqqq

obávám se,že drtivá většina klíčů na magnet nebude reagovat...

hodnocení

2x

Stejný problém jen ne sklíčem...

Nástroje ocelové lanko s upraveným konce...

Špejle, starší pletaci jehlice, baterečka s husím krkem...

Jeden panák v hrdle, kýbl nervů... jinak to myslím trochu násilně a bezpečně vylomit lze ale nevyzkoušeno...

hodnocení

0x
Nevytahovat složitě klíč z ofuků , ale podle stejného klíče, jednoduše vytaženého z kapsy partnera/ky, nechat vyhotovit duplikát!
Za těch pár korun vytažených z kapsy ten ztracený čas a pocuchané nervy nestojí...
k2

Nevim, zda vsechna Berlinga mela imobilizer (dle roku vyroby predpokladam, ze ano), a zda byl vzdy v klici, ale pokud ma tazatel klic s IMMO, tak to par korun nebude zcela urcite...

Podle dotazu tam zapadl klic od domu. Domy imobilizery obycejne nemivaji.;)

k2

A pardon, to jsem jaksi prehledl.

erikch*

pokud vám při jízdě "nerachtá" nechte jej tam,v opačném případě by musel ven ale jednodušší bude klíč strčit ještě víc dovnitř poněvadž rozvody ventilace čelního skla jsou zevnitř palubky přišroubované(palubka by musela ven opravdu celá,abyste se ke šroubkům dostal) jinak pak u rozvodu nahoru,zhruba v úrovni ventilátoru samotného už lze jednak potrubí rozpojit(nasazené) a dá se tam i šáhnout jen při povolené přístrojovce aníž byste jí musel sundavat...

doplněno 08.01.14 15:58:

a samozřejmě doplnění o poučení,že nahoru na palubku se drobnosti fakt nedávají...

leny*
hodnocení

Děkuji asi mi to za ten klíč od domu nestojí, snad ho nikdo někde nezneužije, jakmile prodám někdy vůz :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]