Nejste přihlášen/a.
ahoj všem, nevíte někdo jak se zvětšuje přitlačení stěračů k přednímu sklu?
Stěrače mám na kovových ramínkách, tak sem si myslel že stačí když zvednu stěrače a ty ramínka trochu víc ohnu, ale je to ještě horší, guma pořád nedoléhá na některých místech ke sklu. Gumy jsou dobré. Nevíte co s tím?
jo taky dobrej nápad, ale čím to je? když je to ramínko kovový tak přece musí stačit vhodně ho vytvarovat ne? Prorezlý ještě nejsou aby se měly ulomit...
Jde většinou o únavu pružiny, přihnutím ramínka sice můžete zvětšit napnutí této pružiny, ale páka této pružiny se tím změní, takže výsledek - přítlak - bývá spíš horší. Také se přikláním k výměně ramínek,..
Pružina raménka obvykle tlačí dost, ale jsou zarezlé čepy pomocných malých ramének, které zaručují přizpůsobení stírací lišty zakřivení předního skla. Zkuste je rozhýbat a namazat.
díky za rady všem... takže prvně to všude promažu a rozhýbu, což sem ještě nedělal, a když to nepomůže tak zkusím ty flaty jak radíte.. Jen nevím - to je univerzální? a to se přizpůsobí sklu líp než klasické lišty? a půjde to ke starým stěračům?
1) to co kolega myslí jsou totiž stěrače
2) nová auta která aero/flat stěrače mají tak mají jiná uchycený, ty potřebuješ to staré uchycení, tedy nějaký univerzál, ale to ti řeknou v prodejně
3) lepší jsou, ale jako u klasických stěračů dost záleží na kvalitě. Bohatě by ti stačily kvalitní klasické stěrače. Já jich vyzkoušel celkem dost (mimo extra drahých) a nejraději mam VALEO a nemůžu si stéžovat
Flaty neboli banany jsou nejlepší sterace,jake jsem kdy mel.Plne doporucuji,pokud nejsou zarezle cepy a sterace se volne hybaji pak je zakoupit.
Dalsim problemem casto byva vymena stiraci gumicky za novou,dnes uz nejsou skoro vubec k dostani stiraci gumicky s kovovou listou,jen s plastovou,ktera je k nicemu.Daji se koupit pouze v doplncich zn:Tuning line.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.