Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
najde se někdo kdo mi poradi?
Zatíká mi do boků felicie. Když hodně zaprší, okamžitě se mi začnou všechny čtvery dveře pod tapecem plnit vodou.Nevím si rady, měnila jsem těsnění kolem dveří a to nepomohlo. Mám vyměnit i těsnění kolem oken, nebo je problém někde jinde?
Děkuju moc za radu jsem z toho zoufalá Veronika
Prohlédněte všechny dveře ZEZPODU, na nich musí být odkapávací otvory. Budou tam v tom koutu dveří . U strarýho auta už mohou být zaneseny prachem, bahnem nebo hmotou co se s ní vystříkávají dutiny. Potom se tam bude po dešti hromadit voda. Něčím ty díry prošťouchněte. Třeba šroubovákem.
to mě napadlo taky, tak sem to před chvíli proštouchla, je pravda, že u jednějch dveří to bylo hodně zaneseny, ale u tech ostatních se mě to zdálo v pořádku
doplněno 04.07.11 12:11:jinak děkuji za odpověď, snad to pomůže
Nevím jak u Feldy, ale u starších škodověnek byly na spodku dveří odtokové kanálky, které bylo občas nutné prošťouchnout, aby případná voda odtekla a vnitřek dveří větral.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.