Nejste přihlášen/a.
Vlastním auto škoda 1 rok a 6 měsíců. V záruční době má závadu a servis i výrobce rozhodl, že je nutná výměna motoru.
Řádná záruční doba končí v listopadu 2011. Výměna motoru je zásadní změna na automobilu.
Jak by se měla změnit záruční doba?
tak tak-jen si nech předat veškeré doklady-počínaje přijímacím protokolem servisu a konče fakturou za motor a práci s výměnou související-i když to je v rámci reklamačního řízení,tudíž by tě tato "sranda" neměla stát ani ká,na uvedené doklady máš nárok...A jen tak mimochodem o jakou motorizaci a v čem konkrétně jde,můžeme-li vědět...?
setkal jsem se s tím, že mi opravovali pračku, (2x), ale vlastně neopravili, protože dělala to samé. Při reklamaci mi řekli, že záruka se vztahuje jen na nové díly a na práci prý ne. To mi potvrdili i na jisté web.stránce pro spotřebitele. Vyplývá z toho tedy, že pokud se podělá motor, tak vám ho vymění, ale práci budete muset zaplatit. Já tu pračku vyhodil, stála jen deset tisíc a prala pětkrát.
olaf-e,poněkud divné,reklamace v záruce se traduje a funguje 3x a výměna či vrácení peněz.A o tom motóře to není pravda,po výměně hnací jednotky v záruce platí tato záruka na motor obvyklou dobu.Tj,asi 1rok.
to jsem si taky myslel, že záruka je jasně daná, když jsem jí chtěl reklamovat po třetí, tak mi řekli, že už je to od nákupu dva roky a to že mi jí před dvěma měsíci dvakrát opravovali se stejnou závadou je nezajímalo. Neuspěl jsem ani přímo na zastoupení firmy (mj. vyrábějí i telefony a TV), tam mě řekli ať si to vyřídím se servisem sám. dozvěděl jsem se od jednoho servisáka, že ta závada je na celé sérii tohoto typu a že nevědí co s tím a to kvůli skákání při ždímání. mě konkrétně na té pračce vyměnili skoro všechno od nožiček přes závaží až k řídící jednotce.
No ono se to dělá tak že se dá na dvůr kde nemůže nic provést a nechá se puštěná tak dlouho až se ta vada totálně projeví.To že jste to reklamovali po záruce tak to jste prospali.
nic jsem neprospal, psal jsem že bylo dva roky od nákupu a dva měsíce po druhé opravě. O tom dvoře jsem to nepochopil. přece nebudu chodit každý dvě hodiny zapínat na dvůr pračku a i kdyby, tak by to měla dva roky vydržet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.