Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnejsi preprava po cr?

Od: jirsan odpovědí: 5 změna:

nemate nejake zkusenosti s prepravou 4 kol-disku,cca hmotnost do 100kg.znate nejakou sluzbu nebo dodavku,ktera je levna?bylo by to tam i zpet asi 300km.dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radarbrdy*
hodnocení

0x

Zkuste do google: gp general parcel . Mají tam i ceník a možnost sledování zásilek. Myslím, že je to levnější než ČP.

olaf71*

nevím kolik chce pošta, ale GP chtěli 600 bez DPH. bylo to z KL do HK. benzín mě vyšel levněji.

stirecek*
hodnocení

0x

PPL, DPL, toptrans...stačí hledat, ceníky mají všude. 4 obuté kola na osobák cca 300Kč. Metrák samozřejmě neměly.

olaf71*

já teda nevím jak teď,ale PPL a DPL vozí jen pokud máte živnost. mě to jako soukromé osobě nevzali.

erikch*

i u PPL lze objednat sólo přepravu bez uzavření smlouvy(čili ŽL),a to i dokonce paletové zásilky...Funguje to tak,že si objednáte min.den předem(před zamýšleným odesláním)svoz-zabalená kola s adresami příjemce a odesílatele přifrčí naložit klučina s dodávkou,vystavý doklady,převzetí platby a vložení do systému...V podvečer příjde mail s číslem zásilky(jakmile se dodávka vrátí do depa-krajské město)a od té chvéle lze on-line sledovat...Cena za 14" kola i s obutím u PPL 424,-Kč-doručeno druhý den,kamkoli po ČR...Posílám kola vcelku často z aukra a není problém...U DPL ,PL atd.to bude obdobné,DHL je dražší...Česká pošta sice inzeruje přepravu nadměrných zásilek,ale stále ještě to nemají systémově(i mechanicky-těžko to tam budou ženský ve dvou tahat...) ošetřené a funguje to(převzetí takové zásilky)jen v opravdu metropolích...

doplněno 03.07.11 04:03:

vystavý doklady je samozřejmě vystaví...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]