Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skutry Capirelli

Od: bichin odpovědí: 5 změna:

Zdravím vespolek, máte někdo zkušenosti se skutrem Capirelli 125 ccm? Za odpovědi předem díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

0x

Svého času jsem dostal nabídku je prodávat. Tehdy jsem se informoval u kolegů kteří je již měli v nabídce a nějaké prodali. I dnes když se podivám do jejich prodejní sítě, vidím tam firmy které dlouhodovbě znám a mám pocit, že by si nedovolili prodávat něco problematického. U mne rozhodlo to, že jsou obecně o něco dražší než prakticky identické skútry jiných dovozců a že si jménem hrají na italské skútry. Sledoval jsem to již jednou na značce Biaggini. používali v propagaci i italské národní barvy a vyloženě tvrdili, že jde o italské skútry, prodali toho dost a potom se prodejce vypařil a majitelé byli namydleni s dodávkami náhradních dílů i se servisem. Biaggini byli naprosto čistokrevní Číňané stejně jako značka Capirelli. Z toho jsem měl jisté obavy, tak jsem odmítl Capirelli prodávat. Přestože dle informaci kolegů s ními nejsou problémy. V každém případě hra na něco co není pomoci italsky znějícího jména se mi nezamlouvá.

Abych měl v nabídce opravdu kvalitní "Čínany" dělal jsem značku Jincheng, ta vyrábí motorky a skútry pro Japonce i Italy. Její dovoz bohužel skončil, i přes výborné zkušenosti. Nyní tedy dělám značku Motowell která má také základ v činských komponentech, je ale montovaná v Maďarsku a je na výborné úrovni, zajištěným zázemím a nemusím jako prodejce mít strach že se jednou vypaří a zanechá mne na holičkách.

nu*
hodnocení

0x

na teoretické úvahy prodejců neberte ohled, italský dizajn, čínská kvalita a česká legenda, za tu cenu si kupte ojetou Yamahu Neos 100 a vydrží Vám do důchodu...

moto*

nu, vy by jste měl zalézt a zmlknout, co slovo to perla, větší moula zde snad neexistuje

byl zde konkretní dotaz na Capirelli a ne na Neose

To je asi vaše životní motorka, že i něm stále melete? Ještě něco o vaší Babettě 207 by nebylo?

Já jej chtít, koupím nového a ne nějakou ojetou lemru na konci života kterou někdo z bohatší země vyhodil.

nu*

Klidně si to se svým 2T Neosem rozdám s tebou s tvojí 4T plečkou, můžeš začít tunit...až budeš hotov napiš

doplněno 06.12.12 16:47:

každá není tak bohatý aby si kupoval ty nejlevnější čínské sračky:-P

moto*

hele lojzo, já už jsem ze závodění vyrostl, provozoval jsem je svého času na profesionální úrovni, šetři si tvou ojetinku ať ti dlouho vydrží, na moje motorky by to těžko stačila a nebudeme se tady vytahovat jako malí kluci

činské sračky si dnes kupuje prakticky celý svět, i ten tvůj domácí klenot Neos byl pravděpodobně vyroben v Číně, páč Japonci tam již dávno své malá prdítka nechávají vyrábět

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]