Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to zamená? Skůtry

Od: vlk95® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chystám se koupit skútr do 125ccm a v inzerátech jsem některé věci nepochopil.

Například: dálkový start?

Slovo KIT: skútr capirelli imola 50, ale má kit na 70 ccm.>>Co teda má?

Co to určuje? Jak se to dá říct jinak. Je to myšleno jako síla tahu motoru?: 3.2Kw

děkuji za odpovědi. Vlček

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kit 70 ccm k 50 ccm motorům znamená, že si namotujete jiny válec, kroužky a pravěpodobně i hlavu motoru. Máte větší výkon motoru, větší kroutící moment, vyšší rychlost a větší spotřebu. Počítejte s nižší životností motoru. Nechválit se s tím před policajtem a na STK.

Síla tahu motoru - asi hloupý překlad do češtiny. Standardní pojmenování - výkon motoru

hodnocení

2x

skutr o obsahu 50ccm je úpravama předělán na 70ccm.Prostě jede rychleji a má větší tah,ale papírové je to pořád 50

dálkový start - dálkáčem jde skutr na dálku nastartovat.Je to k ničemu,mám to a nevím ,kdy bych to tak využil. Je to součásti alarmu

hodnocení

Pokud je to součástí alarmu je to asi myšleno tak, že když po Vás někdo jde tak už při běhu můžete nastartovat a rychle odjet.

asi :).V autě to smysl má,protože tam se může zapnout klima,nebo vytopit auto.Ale na skutru ,to alespoň pro mě je hovadina

nu*
hodnocení

0x

někdy jsou součásti kitu i ozubená kolečka, mění se jedno nebo obě, hnací i hnané, ale v každém případě je lepší koupit si rovnou moto s větším objemem a výkonem přímo z výroby

tak to souhlasím,ale většinou to dělají lidí,kteří na tu větší nemají papíry

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]