Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebuji poradit.Je mi 13 let a chci stavět nějakou samo-doma pojízdnou motokáru.Rám by mi svařil známý jen sehnat trubky ale jaké hranaté či kulaté?A teď jaký průměr chci aby to aspoň několik let sloužilo a chci ať to má i rám kdybych se náhodou převrátil.Díky za komplimenty
Co neco takovehleho (za volantem je moje malickost v 15 letech, kdy sme to s bratrancem postavili)
Skoda, ze nemam po ruce vic fotek.
Motor Wartburg 353, 992ccm, pohon zadnich kol
palivova nadrz z Trabanta, samospadovy system
brzdeni kazdeho zadniho kola zvlast - nozni kontrola prokluzu hnacich kol ala ASR
+ brzdeni predni napravy zvlast, tedy celkem tri brzdove pedaly.
Predni naprava Skoda 120, rizeni Skoda 120, zadni naprava z predni napravy Wartburg 353
Nosny ram - 2 podelne obdelnikove profily, rozmery tusim 60x120, ale to uz si nepamatuju
Ochranny ram - lesenarske trubky.
Zadni kola vybavena navarenymi retezy pro lepsi prujezdnost
Sedacky Skoda 120
Maximalni rychlost cca 80-100km/h po silnici (bez retezu na nkolech), cca 70km/h v terenu), rychlomer byl umisten za hlavou spolujezdce kvuli kratkemu nahonu, takze se za jizdy neslo moc divat (na fotce je videt vedle nadrze)
Vykon 37kW, odhadovana hmotnost cca 600kg.
Pak to bratranec prodal a jeste minuly rok v zime jsem to videl, jak za tim maji pluh a shrnujou si s tim snih pred domem
Dobrý den chtěl bych se vás zeptat na detaily ,chci si s bratrancem také něco takového postavit a tohle vypadá zatím nejlépe mohl byste nám prosím vás poradit.Přesněji Co na to použit atd?Nebo nějaký plánek nejsme nějací inženýři ,ale oba máme rádi auta a tohle je opravdu suprové prosím o větší inf. Děkuji Smille.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.