Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam felicii 1.6 55kw papa mi nehorazne množství oleje. Pravděpodobně bude problem v pistních kroužcích, nejprve necham změřit tlaky a pak jse rozhodnu co dále. Potřeboval bych poradit jak mam postupovat při výměně prosím o podrobny návod. děkuji.. Zatim jsem si vše opravil např. brzdy tlumiče atd... ale motor bude teprve zkouška.
Tak změřením tlaků nic nepokazíte, ale než bych motor rozebral dal bych do oleje před výměnou Motor Cleaner. Někdy jde jen o zalepené kroužky. Pokud má motor už dost nalítáno pak opravdu může jí o vyběhaný motor. Další otázkou je jak moc bude vyběhaný a jesli samotná výměna kroužků bude co platná. Před nákupem kroužků bude nejprve potřeba sundat hlavu, zkontrolovat stav válců (rýhy atd) a subitem změřit jak moc jsou válce vyběhané a jestli nejsou do oválu. To by pak vyšlo levněji sehnat jiný motor.
Napřed je potřeba zjistit,zda je skutečně většina opotřebení na kruhách . Pro zjednodušení,pro překruhování je vhodný jen ten válec,na kterém jsou ještě vidět honovací stopy i v horní části .Vyběhaný válec je možno taky překruhovat,ale je to zbytečná práce,je pak jen otázkou času,kdy je problém zpět. Je taky potřeba vědět jaké kruhy a jak překruhovat,nové kruhy si válec mohou zbytečně vyhoblova k obrazu svému,může to být pak po určité době horší,než před opravou .
to jse vsechno zjisti v pondeli tlakama ale ventilama by tolik oleje neslo to bude nejspis tema stiracima kruhama ale slisel jsem ze se pry prodavaj aj samozbrusovaci ze se nemusi delat vybrus ale pry vydrzi jedune 50 000 takze uz mam plan opravit udelat technickou a prodat
No jasně a hlavně o tom novému majiteli nic neříct. Jsi pěknej hajzlík a doufám, že jiný zase napálí tebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.