Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám GPS TomTOm one 30 series, a jeden den nešla zapnout. V TomTom Home jsem navigaci zálohoval stáhl a nainstaloval novou aplikaci. Jenže po zapnutí se objevila červená obrazovka že tuto mapu nelze použít v tomto zařízení nebo tak něco...
Co s tím můžu dělat? Zkoušel jsem i nahrát mapy stažené z internetu, ale píše buď nenalezena žádná mapa, a nebo hláška viz výše.
Ted je mi navigace k ničemu, a kupovat kvůli tomu novou mapu, když novou nechci? Jen chci aby mi navigace fungovala jako dřív.
Poraďte co se s tím dá dělat, díky ![]()
Dobrý den, nahrejte na jinou kartu tu zálohovanou, je možné že původní karta je poškozená. Tohle se mi stalo v Navigonu, ale prodejce mi na štěstí při koupi poradil, abych vše co na kartě je zálohoval v počítači.
Tenhle typ TomToma má paěť integrovanou, takže jediný možný spojení s PC je přes kabel. Ale jde vidět jako další disk, takže jsem zkoušel formátovt a nahrát celou zálohu, ale mapy prostě nefungujou.
Aj jejich název v TomTom Home je psaný divně (symboly) jako kdyby se během zálohy poškodily nebo co ![]()
Ozývám se ještě jednou, opravdu tu enní nikdo kdo by poradil? ![]()
Zkoušel sem několik známých, ale nikdo z mých známých bohužel s tímto nemá zkušenosti.
Pokud by šel do navi nahrát třeba jiný software a jiná mapa, mě to nevadí, jen potřebuji aby mi fungovala, ale obávám se že proti tomuto je to chráněno...
Zkuste poradit prosím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.