Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konektor na světlomety

Od: jana55* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den , nevíte jestli se dá někde sehnat konektor na světla na Ford Mondeo 2001? Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Určitě ho mají u FORDA v Praze - Motole ( na kopečku nad stanicí Motol tramvaje č. 9 a 10 ), ale bude dost drahý :)) Jinak jděte na nějaké vrakovíště, protože konektory se neojíždějí a bude to tam levnější.

jana55*
hodnocení

A nekde na internetu se to asi sehnat nedá, že?

Jedině psát e-mailové dotazy na ta vrakoviště, která inzerují na Internetu. Nebo si dejte inzerát do Anonnce, možná, že má doma někdo vrak tohoto vozu a prodává díly.

jana55*
hodnocení

Ono to právě dost spěchá , proto se ptám. Já jsem to právě nemohla nikde najít. Díky za radu :) budu se muset poptat někde na tom vrakáči asi :)

hop®

Jano, vrakáče jsou téměř všude, ale asi nepojedete třeba z Ostravy do Prahy či naopak...

jana55*
hodnocení

To jsou , ale taky ne ve všech jsou mondea :)

kamill*
hodnocení

0x

Konektor na H7 ,H4 ,H1 je súčast kabelaže každého auta ,ako nahradný diel asi nebude .Vyhorel od zlého kontaktu .Pokial ho zoženiete ,tak si v prvej predajni s rádiosúčiastkami kúpte iba 2 "fastony" zaspájkuje lanko a zalisujte

hodnocení

0x

jaké máš žárovky?

koupit se to dá v každé prodejně s náhradními díly. pokud se bavíme o tom samém:

aukro.cz/nova-ker/...

jana55*
hodnocení

No je to něco podobneho akorat ja tam mam vice tech "dírek" . Ja potrebuji prave jen tu koncovku, protoze jsem si musela koupit nová světla a na tech starych byla vetsi koncovka nez jakou potrebuji ted.

klikněte si na nick prodejce, potom si zobrazte jeho aktuální aukce. aktuálně tam má všechny nejběžněji používané patice. nebo skočte do nejbližšího autoshopu a podle typu žárovky si kupte patici...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]