Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidi
potřeboval bych poradit jakou ojetinu koupit do 50 000kč. Řidičák mám cca rok a půl najeto cca 30 000km ale bohužel jsem až doteď nejezdil vlastním autem a to právě chci změnit. Chci si koupit auto a vyčlenil jsem si na to právě 50 000kč. Nehledím na to, jestli se mi na zadní sedadla vleze sedačka pro děcko nebo pořádný nákup do kufru chci prostě auto pro radost. Radši to napíšu hned tady, jelikož počítám, že hned první odpověď by byla : " kup si felinu, má to levné díly ...atd." ne opravdu nic z produkce Škoda nechci a to bezpodmínečně. Kvůli pojistce a taky spotřebě nechci motor větší, než 1.6 jezdím pro radost, ale nejezdím zrovna F1 takže nějaký motor 2.7 nebo 3.5 opravdu nepotřebuji. Zatím mám vyhlídnutý Hyundai Coupe 1.6 rv. 1997 ... tak díky za typy a rady
Mám Renault Scénik rv2000,1400cm 16V,maximální spokojenost,pov ruč.1900kč.Spotřeba 7lbeneli,8l LPG.Jezdí jich mnoho,doporučuji.
Já osobně bych doporučil Opel Astra G, hatchback - 3 či 5 dveř, motory 1.4 16V, 1.6 8V, 1.6 16V - rok výroby 1998 a výše. Do 50 000 se dá sehnat od soukromého majitele, je třeba ovšem hledat
proti toyotě ani proti yarisu samotném nic nemám ale nepodařilo se mi najít tuto verzi do 50000kč v této ceně je jen 1.0 a to je docela slabota řekl bych ... jinak se zeptám proč z SRN je to lepší než české nebo proč ať vím...
nemáte pravdu, podívejte sem
auto z německa proto, že v ČR si slušné auto nekoupíte...
doplněno 23.06.11 19:29:nebo sem, pokud nechcete verso, ale malé auto
doplněno 23.06.11 19:31:a na počet ujetých kilometrůl nehleďte, pokud je auto v dobrém stavu, vydrží motor minimálně půl milionu km, až zvednete kapotu budete překvapen, jak je motor suchý, jak vše těsní a nikde nic neprolíná...
doplněno 23.06.11 19:35:když budete chvilku hledat, najdete černého nebo červeného yarise se stavem tachometru 150 tisíc , litá kola + novéh letní pneu a timní v kufru jako bonus, po čerstvé německé STK, a do 50 tisíc se vejdete i s dopravou a přihlášením, chce to jen trpělivost a vybírat si...Vy kupujete, vy si vybíráte...Kupte si jen to co chcete a ne to co Vám kdekdo nabízí...
noooo z části Vám musím dát zapravdu jezdím teď s firemním Ford KA a jízdní vlastnosti jsou velmi dobré a spotřeba je taky příjemná ale smutnou pravdou je že Ford až na ty novější moc krásy nepobraly nejlepší varianta mi příjde Ford Puma jen se trochu bojím aby nebyl stejný problém jako u Ka a to jsou kopce, na rovince jede Kačko jako drak a v zatáčkách je jak přilepené ale stačí sebemenší kopeček a bojím se i trabanta
Když už nic jiného nechcete a chcete auto s nízkou sazbou pojištění, nízkou spotřebou a které se nebojí trabanta, tak už mě napadá právě ten trabant.
ale já vím co chci mám výběr cca 5-7 vozů které splňují má kritéria ale víc lidí víc názorů proto jsem to tu založil abych se dozvěděl o výhodách i jiných aut
A proč se zajímáte o názory jiných, když na ně stejně nedáte? Navíc s tím autem budete jezdit vy, tak co vás po jiných názorech? Jednoduše si své tipy projeďte a uvidíte, co vám nejvíc sedí, radím to tu každému, protože co člověk, to jiné priority...Je to jako s ženskou, napřed si ji chlap musí vyzkoušet a pak uvidí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.