Nejste přihlášen/a.
nazdar všichni poraďte nejlepší varijantu vaší cesty do chorvatska za týden vyrážím na Pelješac přesně do Trpanje a chci slyšet vaše názory jezdím vždy Zlín břeclav Wien Slovinsko chorvatsko jedu po Karlovac a pak plitvicka jezera po staré cestě až dolů nechce se mi platit tu známku slovinskou samozřejmě ji zaplatím ale kamarádi říkaj jed přes Maďarsko ale nevím jestly je to lepší varianta tak vaše názory díky
Ve Slovinsku se to da objet s asi pulhodinovou ztratou - na Idnes je zase aktualni clanek s navodem. V HR bych jel radsi po dalnici, ale jestli ,ate na cestu 2 dny, proc se neprojet - na Peljesac trajektem nebo po ceste? (je to pekelne daleko)
Pravi kamaradi by ti poradili, at uz prestanes delat ostudu s autem plnym pastik a rizku a konecne si koupis letecky zajezd, jako vsichni normalni lidi.
Chtěl sem se jen zeptat ty chytráku jeden a žádné paštiky nevozím když chceš tak si leť letadlem mně to baví prostě autem dám za to klidně 30 OOO a je to lepší dovolená každý má svůj názor na dovolenou
chytráci ... jen hltač dovolených neví, že cesta po staré chorvatskem je naprosto krásná a každýmu to doporučím, upřímně, se tam podívat. Nádherný výhledy a relativně malý provoz. Dálnice je taky v superkrajině ale jen místy.
Míro míro, prosím, staríá chorvatská je která, E65 (D8) podle pobřeží?
44°4315.826"N, 14°556.170"EMůžete mi tedy poradit nějaké body abych se dostal do Trogíru?
Děkuji, to víte jedu poprvé.
klesti, asi dáváte za pravdu mírovi, můžete, prosím, poučit mě, jak nejlépe jet, když to tam neznám?
Děkuji a hezký víkend.
cestu jsem již jel před nějakým rokem, kdy byly dálnice dost rozestavené a úseky chyběly, ted se topořád vyvíjí a každým rokem je nějaká změna na trasepříp.něco nového, takže nejsem schopen přesně určit kudy jsme jeli, ale zhruba směrem kolem plitviček a poblíž vodopádů Krka. Vede tam docela hlavní silnice.M. sorry.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.