Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis vozidla - plná moc

Od: derek7 odpovědí: 6 změna:

Zakoupil jsem vůz v jiném okresu, prodejce vůz odhlásil a následně mi zaslal malý a velký TP - ve velkém TP jsem již uveden pod kolonkou "vozidlo převedeno - odhlášeno", je třeba ještě doložit plnou moc od prodejce?

Děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

2x

Naco plnou moc,prodej proběhl,odhlášeno je,tak jen přihlásit.Kdyby to bylo potřeba ,tak to prodejce pošle hned.

derek7
hodnocení

Domníval jsem se, že právě k tomu přihlášení "JI" ještě potřebuju. Mám kupní smlouvy s jménem prodejce - v TP je ale uvedena jeho přítelkyně, která má samozřejmě jiné jméno i příjmení.

jarda3*

Trosku zvlastni, koupit auto od nekoho jineho, nez kdo je registrovan jako vlastnik, ale to je z hlediska prihlaseni jedno - k tomu neni potreba kupni smlouva, pokud je to odhlaseno na toho, kdo prihlasuje... Jen papiry, obcanka, ev. kontrola, znacky a balik penez...

hodnocení

2x

Ne, plná moc není potřeba. Nezapomeňte ale na další náležitosti, abyste mohl polopřevod vozidla dokončit.

hodnocení

1x

dereku,

uzavřete pojištěni, dojedete na evidenční kontrolu, na VAŠE JMÉNO!, jdete na evidenci s techničáky, občankou, zelenou katrou a penězi.

OK?
Plnou moc nepotřebujete

doplněno 23.06.11 16:45:

dereku, že to bylo jednoduché?

Přeji hodně kilometrů bez problému.

derek7
hodnocení

Děkuji všem za odpověď, vím, že tohle jsou základní znalosti, jen jsem to absolvoval poprvé, raději jsem se zeptal chytřejších :) Autíčko je již přepsáno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]