Nejste přihlášen/a.
To bude podobný jako u Favorita. Funguje to na hydraulickém principu, kdy otáčením toho kolečka 0-1-2-3 stlačujete pístek, ten pomocí hydraulické kapaliny ( v těch hadičkách )stlačuje pístky které naklápějí paraboly. Vím že v k tomu psali - nerozebiratelné, neopravitelné, nutno vyměnit. Stejně byste to asi nijak neseřídil aby po opravě chodily stejně obě paraboly.
Ty světla jsou normálně "nahoře". Tímletím zařízením se pouze sklápí - aby svítily víc do země, když máte víc naloženo. Tudíž když zadek auta klesá, tak světla by svítila víc nahoru a oslňovala by protijedoucí řidiče. Takhle si je trochu sklopíte a bude to stejné, jako kdyby auto bylo prázdné.
doplněno 19.06.11 17:41:Obávám se že to asi nepůjde. Vždyť ani nevíme, co je to za kapalinu.
Jesti jsou světla "dole" tak pístky toho korektoru máte zaseklé a úplně je odmontujte protože svítíte víc do země a v noci budete blbě vidět. Potom ale nejezděte hodně naložený protože budete oslňovat. Ale to je divné, protože ty paraboly a pístky vrací pružinka (dost silná) zpět nahoru. Myslím že nejlepší bude to vyměnit za nové (i když je to dost drahé) nebo z vrakáče - ale bacha aby to fungovalo. Nevíme odkud to utíká, náhradní díly na to nejsou...
Jinak i kdyby se vám tu kapalinu nějak podařilo doplnit, tak nevíte jestli znova nevyteče - když už utekla teď. Je to bez záruky. Teď si vzpomínám, že na tom hydr. válci co je na světle (Favorit) byl takový kovový delší šroub. Možná se to tím plnilo, ale nevím.
Mně to taky nechodilo, už jsem to dávno vymontoval . Uvidím jestli auto projde TK, a pak se uvidí. Minule si toho nevšimli, a předminule měli jenom kecy a technik mávnul rukou, že to stejně nikdy pořádně nechodilo...
Neví někdo, jak je to u FORDA Mondeo Combi Mark III - rok výroby 2001? Mě to také nefunguje a světla jsou v poloze fix - naložený vůz, takže při prázdném kufru svítí tlumená těsně před vůz a dálková trochu dál, ale je to málo zejména při větší rychlosti. STK jsem s tím prošel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.