Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se vás zeptat na pár otázek:
Můj děda si někdy v roce 1960 koupil jawu 550.Asi v roce 1980 přestal platit povinné ručení.On mně tvrdí že ji odhlásil,ale kdyby ji odhlásil tak si myslíl že by mu na techničáku ustřihli roh.On k ní má techničák a značku ale není k ní štítek, ten bych si někde nechal v případě potřeby vyrazit.Já si myslím že možná je odlášená protože někdy v letech devatenácet něco se museli značky přepisovat na ZL ale nyní je na značce GV a né ZL tak proto si myslím že to automaticky na úřadu odhlásili.
A těď bych ji chtěl přihlásit ale bojím že mě budou čekat velké penále.Jak to mám udělat?
Myslíte že je lepší koupit nové papíry?
Co všechno potřebuji k přihlášení?
Moc Vám děkuji za opověď
při odhlašování se značka odevzdává, pokud není namalovaná na zadním blatníku, nejlepší bude s doklady a s plnou mocí od dědy vyrazit na údad dle trvaslého bydliště dědy a podel zančky nebo čísla rámu nechat zkontrolovast zápis v registru, pokud je odhlášená, v registru už asi nebude, pokud je neodhlášená, bude tam záznam...Pak s epoarďte s technijem na registru, co s motrokou dál...trvale odhlášenou motorku už nikdy nepřihlásíte, neodhlášenou po předložení protokolu o evidenční kontrole, dokladů a pojistky...Děda by musel předtím nahlásit změnu provozovatele ..Bez výrobního štítku ale kladnou evidenčku nedostanete...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.