Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kohout topení Lada

Od: erek* odpovědí: 1 změna:

Zdravím

na ladě 2104 mě přes kohout topení vytekly dva litry chladící kapaliny a tak teť potřebuji poradit jak na to .

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

No celkem jednoduše, kohout topení prostě vyměnit, je umístěn nad nohama spolujezdce, Nejprve to možná bude chtít odpustit ještě trochu kapaliny, aby se nezvětšila "louže" , která tam už je. Výměna kohoutu není složitá, drží na dvou šroubech a vede k němu jedno táhlo (drží pod šroubkem) a jedna hadice od motoru skrz motorovou stěnu. Po výměně chladící soustavu naplnit. Snad si to ještě dobře pamatuji, dloho už jsem žigula nedělal a svou 2103 jsem dávno prodal (mimo jiné vzpomínám na "rusiše fiat" nezničitelný nezmar)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]