Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvrzení o ekol. dani

Od: luk27 odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych se zeptat, kupoval jsem starší vozidlo v jiném okrese, majitel na auto již eko daň zaplatil - nemá ovšem potvrzení, je možné přepsat i bez tohoto potvrzení? Popř. jestli není záznam např. ve velkém TP? Doklady momentálně nemám abych nahlédl, teprve mi jej zašle.

Děkuji za radu zkušenějším

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Až budete mít techničák, tam najdete záznam, pokud prodejce nekecá...

jarda3*
hodnocení

1x

Zapisuje se to do TP, prijde mi ale divne koupit auto a neprostudovat predtim TP...

erikch*

je to podoné jako "podepsat" smlouvu a nepřečíst si jí...Naštěstí zde je způsob jak se řekněme vyhnout-prostě drandit v polopřevodu a tradá...,u těch smluv už je to pak bohužel horší...

luke27
hodnocení

Prodejce uváděl již v nabídce prodeje, že je EKO daň zaplacena. Otec byl "vyslán", aby potvrdil stav vozidla a případně jej zakoupil. TP si samozřejmě prostudoval, ovšem dle něj si nevšiml potvrzení o eko dani - je to tak, rád se i s neznámýma lidma zakecává, ještě, že prodejcem nebyla žena : D

nu*

důležité je aby bylo auto na někoho registzrováno po 1.1.2009, pokud ano, pak musela být zaplacena i eko-daň, nebo byl žadatel od eko-daně osvobozen, při další registraci se už nevybírá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]