Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilovač řízení vs kola

Od: sanka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,zdá se mi že mi jde trochu ztuha posilovač,nemám to bohužel s čím srovnat,já mám Seat Cordobu a např. ostatní Hyundai,nebo Renault..Myslím si že na to taky může mít vliv to,že by správně měli být kola 14,ale já tam mám 13 a ještě zimní,protože jsou na dojetí..Bohužel pravé zadní docela hodně uchází,snažím se to doukovat,jak to jen jde,ale to by na ten posilovač takový vliv mít nemuselo,ne?Olej nebo co to je na servo mám dolitý,tak nevím.. :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, kolama to nebude. Zdřejmě se Vám to jen zdá. Není dobré když volant jde moc lehce.

sanka*
hodnocení

Není to nějaký extrém,asi jen zbytečně hledám mouchy - když to srovnám třeba s tím Reanultem Twingo,ale to je zase úplně jiné auto.. :)

trol*

Dobrý den, jde to na obě strany stejně?

dcspeedi*
hodnocení

0x

u každého auta to je jinák :)

sanka*
hodnocení

Na obě strany to jde stejně,spíš mě taky dost napadá,že mi volant prostě klouže,protože mám hrozně hladké ruce - dělám kancelářskou práci.. :)

ar*

"mám hrozně hladké ruce - dělám kancelářskou práci."

*smich**haha* Tak v tom případě doporučuji polepit propisku a klávesnici "šmirgl" papírem hrubost cca 180- 240.*klik*

sanka*
hodnocení

Věřte nebo ne,není to nic příjemného,navíc je mám strašně suché,takže si je musím pořád natírat něčím oo kožní,možná by ten šmirgl byl nejlepší řešení no..

kamill*
hodnocení

0x

Podozrenie na poruchu posilnovača je na odborný servis.Sama neurobite,to nebude poistka .Určite to nie je vašimi hladkými rúčkami, ani kolami. Fukčný posilnovač vam pri stojacom a naštartovanom aute pomože "prstom" pretočit zlava doprava až po doraz. Laickú skúšku možete urobit tak,že pri štartovani druhou rukou jemne natočte volant 1cm a v okamihu naštartovania pocítite účinok posilnovača v pohybe volantu týmto smerom.Ak tento efekt nie, alebo je malý ,tak oprava servis

sanka*
hodnocení

Tak jsem zkusil váš test a pohyb volantu byl v pořádku,řekl by jsem tedy.. :) A prstem jsem přetočil celý volant - držel jsem ho za jedno rameno,jinak by to asi nešlo,jestli se to počítá.. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]