Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálkové ovládání centrálního zamykání

Od: castle® odpovědí: 5 změna:

Ford Mondeo r.v. 1997 s centrálním zamykáním (otočením klíče v zámku zamknu všechny dveře). Chtěl bych auto zamykat a odemykat dálkově nějakým tím ovladačem se zablikáním směrovek. Je nutné něco speciální nebo stačí jakýkoliv? Doporučte něco levnějšího. Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Doporučím tohle, já tam nakupuju už několik let http://www.9000.cz/dalkova-ovladani/

hodnocení

Díky za tip. A nezáleží třeba na koncovkách té krabičky, co snímá signál z těch klíčků pro připojení k řídící jednotce? Je to univerzální pro různé druhy aut?

Ještě jiné tipy někdo nabídne? Viděl sem i cosi na aukru za obdobný peníz jako na stráce v odkazu výše.

trol*

Dobrý den, koncovky jsou jen u některých aut, pokud to nejde spojit, tak se drátky přiletují, či pokud má auto tlačítka na zamknutí zevnitř, tak se dráty připojují k tomuto tlačítku do konektoru, či se připájí, vše dle okolností.

lui*
hodnocení

2x

Tady: jablotron.cz/...

1872 kč. koncová cena s DPH.

jirkamatapat*
hodnocení

2x

Univerzální dálkové ovládání centrálního zamykání jsem koupil za 700Kč montáž autoelektrikářem mě stála 1800Kč.Tedy není problém si něco takového pořídit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]