Nejste přihlášen/a.
dobrý den, mám takový dotaz chci namíchat benzít v poměru 1:25 a zajímalo by mě kolik ml mám dát na 1l benzínu. Díky.
Ano Hejkale, Jirka se původně ptal na množství oleje do jednoho litru benzínu, asi ví proč.
Také jsme tajně chodili na pole "dojit" přes noc odstavené pásáky...
Jeden objemový díl na 25 dílů benzinu. To je jeden litr oleje na 25 litrů benzinu. Děleno dvacetipěti je to 1/25=0,04 litrů=4cl=40ml oleje na 1 litr benzinu. (jsou to dva malý panáky.)
Je to je matematika, už je Ti to trošku jasné?
*jen matematika
Já když jsem začínal v 11letech jezdit na fichtlu tak mě někdo řekl poměr 1:3,takže jsem dal do 3 litrů benzínu 1 litr oleje...ty jo to byla dýmovnice,to bylo šílený,ale jelo to...ale ty oblaka kouře kilometr za mnou byly impozantní,pak už jsem moc poměr neřešil,na plnou nádrž,kolem 5l benzínu,jsem tam nalil panáka oleje a byl klid,fichtl jezdí doteď
Fichtl uměl v případě nouze sežrat hodně zajímavejch kombinací, třeba benzin s naftou půl na půl, pravda, musel se roztlačit, ale pak jel! To se nebavím o technickém benzínu, různých ředidlech, petroleji - prostě co se kde sehnalo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.