Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padá ručička tachometru - bude to drahé?

Od: wiwera odpovědí: 4 změna:

Dobré ráno všem,

jen dotaz. Včera jsem si vyzvedla po opravě své auto - výměna motoru a vše kolem, jezdí to perfektně*modla*, doufám, že to vydrží...jen ručička od benzínu kolísá a budík rychlosti tak nějak nefunguje...chvíli ručička ukazuje odpovídající rychlost, ale pak mi to spadlo na 0 rychlost :-/ Musím tam dnes sjet, ale čím by to mohlo být a jak náročná je oprava? Jestli se zas musím na víkend rozloučit s autem?*plac*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petapeta*
hodnocení

0x

Tohle bývalo způsobeno náhonem tachometru, kdy náhon prokluzoval.

xyo
hodnocení

0x

Zdravím,záleží co máte za auto,mě to jednou před dlouhou dobou udělalo na škodě 120,stačilo vymontovat tachometr a nastříkat náhon tachometru silikonovým olejem ve spreji...od té doby se to neobjevilo a je to už 9 let co jsem to musel dělat...investice za spej 60korun,za práci u mě v garáži 0 korun,ale nevím jestli to tak je u všech aut

K palivoměru-to může být KO ten plovák v nádrži nebo špatný budíček,nebo někde v elektrice,pokud máte v autě řídídí jednotku tak to může dělat i ona,u toho těžko radit od počítače

mux
hodnocení

0x

Dobrý večer, reklamujte výměnu motoru.(záruka 2 měsíce) Něco třeba nedotáhly, někde udělali chybu.;)

erikch*
hodnocení

0x

u výměny motoru je vcelku běžné,že se někde něco zapomene(nějaký podtlak,zapojit konektor atd.),ale-a to je vcelku podstatné-než auto vrátím majiteli,tak vše vyzkouším a projedu-no a nefunkčního tacháče si prostě nejde nevšimnout...,což mne docela zaráží-kdo motor měnil,jestli můžeme vědět...?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]