Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název umělohmotné příchytky

Od: jiristransky® odpovědí: 9 změna:

Ahoj chci se zeptat, pod jakým názvem hledat toto: jedná se o malou umělohmotnou dutinku, ve které je zasunutá plastová tyčka. při zatlačení na tyčinku se dutinka roztáhne a tím drží spojovaný materiál.

Spoj není nikterak namáhaný. Je to takový umělohmotný nýt když to nazvu nějak odborněji, ale nikde jej nemůžu najít. potřebuju koupit 2 kusy..

doplněno 05.12.12 02:28:

Vypadá to takhle: minimotors.com/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Tady by se dalo vybrat - direto.cz/... ...

;)

hodnocení

děkuju

doplněno 05.12.12 02:37:

ještě mě napadlo otázka. měním na autě olej (kvůli tomu sháním tyto cvočky). kam s vyjetým olejem?

mowla*

Takový odpad ´bere´ každá benzinka, např. - vždycky jsem jim tam odevzdal kanystřík a bylo...

hodnocení

já s tím mím osmiválcovým motorem tam přivezu tedy kanystřík jako sud *smich*

To dáváte paní u kasy? a kolik stojí odběr za litr?

mowla*

"Paní u kasy" si řekne, kam jej mám položit - a ještě jsem za to nikdy neplatil - prostě jej ´jen odevzdám´... Prý vyjeté oleje i někdo vykupuje, ale zatím jsem po tom nepátral...

doplněno 05.12.12 11:27:

S Fridexem taky... ;)

hodnocení

s fridexem to taky takhle funguje?

gumidek*

Já Fridex pořádně naředím vodou a leju do kanálu. Olej vezme benzinka (dokonce mají myslím povinnost) a pokud se prodavačka cuká, protože už to není moc běžné, že by si někdo měnil olej u drahejch aut sám a u starej se olej řeší všelijak, tak jedu k jiné, kde to vpohodě odeberou a hlavně zadarmo. Převodový olej berou taky :-D

hodnocení

Já mám tedy relativně nové auto, ale veškerou údržbu si dělám sám. Aneb raději si to zku*vím sám než aby to zvoral někdo v servisu ještě k tomu za peníze.. S českými servisy nemám dobré zkušenosti.měnil jsem si sám olej, svíčky, přetěsnil jsem sání, vyměnil teplotní čidlo atp.. opravy a údržbu řeším svépomocí, ale nevím kam s chemickým odpadem (teď už tedy vím).

ladaadal*
hodnocení

0x

Pokud to máš diesla, tak olej můžeš použít na plot. Z benzínu to jde taky, ale není tak černej a zašmírovanej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]