Nejste přihlášen/a.
Ahoj chci se zeptat, pod jakým názvem hledat toto: jedná se o malou umělohmotnou dutinku, ve které je zasunutá plastová tyčka. při zatlačení na tyčinku se dutinka roztáhne a tím drží spojovaný materiál.
Spoj není nikterak namáhaný. Je to takový umělohmotný nýt když to nazvu nějak odborněji, ale nikde jej nemůžu najít. potřebuju koupit 2 kusy..
doplněno 05.12.12 02:28:Vypadá to takhle: minimotors.com/...
děkuju
doplněno 05.12.12 02:37:ještě mě napadlo otázka. měním na autě olej (kvůli tomu sháním tyto cvočky). kam s vyjetým olejem?
Takový odpad ´bere´ každá benzinka, např. - vždycky jsem jim tam odevzdal kanystřík a bylo...
já s tím mím osmiválcovým motorem tam přivezu tedy kanystřík jako sud
To dáváte paní u kasy? a kolik stojí odběr za litr?
"Paní u kasy" si řekne, kam jej mám položit - a ještě jsem za to nikdy neplatil - prostě jej ´jen odevzdám´... Prý vyjeté oleje i někdo vykupuje, ale zatím jsem po tom nepátral...
doplněno 05.12.12 11:27: S Fridexem taky...
Já Fridex pořádně naředím vodou a leju do kanálu. Olej vezme benzinka (dokonce mají myslím povinnost) a pokud se prodavačka cuká, protože už to není moc běžné, že by si někdo měnil olej u drahejch aut sám a u starej se olej řeší všelijak, tak jedu k jiné, kde to vpohodě odeberou a hlavně zadarmo. Převodový olej berou taky
Já mám tedy relativně nové auto, ale veškerou údržbu si dělám sám. Aneb raději si to zku*vím sám než aby to zvoral někdo v servisu ještě k tomu za peníze.. S českými servisy nemám dobré zkušenosti.měnil jsem si sám olej, svíčky, přetěsnil jsem sání, vyměnil teplotní čidlo atp.. opravy a údržbu řeším svépomocí, ale nevím kam s chemickým odpadem (teď už tedy vím).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.