Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řidičák na větší motorku - všechno znovu?

Od: calosh odpovědí: 6 změna:

Dobrej,chtěl bych se zeptat. Když už mám řidičák na 50-ku, jestli musím řidičák na 125 dělat ůplně celý?. Díky za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne, jen rozšíření ...

hodnocení

0x

:D no, podle mě budete muset udělat v AŠ jízdy vč závěřečné jídy s komisařem a test z pravidel . . . já osobně tomu říkám "celý řidičák".

míro, asi i tak to lze říci, rozšíření řidičáku je absolvování celého příslušného kurzu se složením závěrečné zkoušky.

dnes se to často dělá tak, že kdo řidičák už má a chce něco dodělat, nemusí nutně sedět na lekcích v AŠ. dostane knížku a otázky a musí se učit klidně doma. Jediné co musí je :Jízdy-stanovený počet, hodina zdravovědy, hodina údržby, závěrečný test, a jízda s komisařem na závěr. tož tak

pekelnik
hodnocení

0x

Jak je už napsáno v předchozím příspěvku musíš udělat celej řidičák znovu.Záleží na autoškole a domluvě jakým způsobem - testy i techniku se naučíš v pohodě doma.Závěrečný test se dělá na počítačích což je dobré - víš hned jak jsi dopadnul.Jen jízdy jsou vždy povinné tuším musí se odjezdit 10 hodin s instruktorem + závěrečná jízda s instruktorem.A výsledná skupina na řidičském průkazu po úspěšném zakončení autoškoly je omezena jen tvým věkem.Takže pokud máš víc než 21 máš ho bez omezení.Good Luck

pekelnik
hodnocení

0x

Oprava: závěrečná jízda je se zkušebním komisařem (jsou to pěkní rasové) je nutné striktně dodržovat pravidla,pozor na přechody na těch už vyletělo lidí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]