Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zdravím. Mám dotaz ohledně závěrečných (písemných) testů v autoškole. Je možné že při testech jsou vybrány jen některé otázky? Jelikož clkově je na "B" cca 900 otázek. Ovšem když dělám testy na stránkách ministerstva (a že jsem jich už pár desítek udělal), tak mi přijde že se otázky hodně opakují. Je to náhoda, nebo je na testy vabráno řekněme jen 20% základních otázek? Díky moc za reakce.
V ostrých testech PRÝ (podle našeho instruktora) nebývá podrobné rozdělení skupin řidičských oprávnění. A jinak - při tréninku jsem měla v testech pokaždé otázku na na silnici se vykutálí míč, na co musíte být připraveni?", ale u zkoušek tam zrovna tato otázka nebyla a bylo tam plno jiných, které bych nikdy neviděla, kdybych si neprošla všechny testové otázky v učebnici.
Hodně štěstí
To je pravda, ale u nás v autoškole ty testy děláme ze stejných stránek ministerstva jako je dělám já doma (viz. dole "cvičná zkouška" etesty.mdcr.cz/... . A ta otázka o tom míči, je fakt že to je jedna z těch co se tam pravidelně vyskytuje.
Ne je to mix ze všech otázek. Je lepší než si dělat test tak si projít ty skupiny otázek jak jsou označeny "Procvičit ŘO".
Tak aby toto téma bylo definitivně správně zodpovězeno. Dneska jsem ty testy dělal. Je na to speciální program kam musíte i zapsat číslo zkoušky které Vám přidělí inspektor. A test je pouze pro Vás. Nejprve máte informace jak se test ovládá, poté cca 5 zkušebních otázek jestli test umíte ovládat a jestli je vše ok, tak se Vám spustí konečný test (25 otázek). No nicméně, udělal jsem to dnes na plný počet... Hodně štěstí všem.
Otázky jsou náhodně vybrané a je to jenom výcuc... Z každé kategorie je tam alespoň něco. S učením dnes už není zas takový problém, stačí dělat cvičné testy tak dlouho dokud z tho nezblbnete Já jsem se učil přesně takhle, testy jsem udělal na 100% a vše si pamatuju dodneška... Stačil mi jeden den, ale celý...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.