Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Simson prihlaseni po 2 letech?

Od: mirek0018* odpovědí: 4 změna:

Zdravim vsechny

Chtěl bych vás poprosit o radu mám simsona od roku 2009 jsem napsany v kolonce prevodeno.Za tyhle temer dva roky jsem si nenasel cas ho prohlasit.ted se mi ho podarilo prodat bude moc velky problem po takove dobeš ho prepsat dal?dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

nebude, jen to přihlašte

mirek0018*
hodnocení

Dekuji za odpoved a co budou po me chtit?Chci to jen prepsat na jineho cloveka na sebe ji prihlasovat nechci dekuji

nu*

nemáte co přepisovat, když jste to nenchal 2 roky být a regisdtriovast se bude ěnkdo jiný, sepište s dotyčným kupní smlouvu , doklady a motorku mu mu předejte, přepisovat bude on...a pokud se zachová jako Vy a motorku dál prodá, přepisovast bude někdo další...

hodnocení

0x

Mirku, polopatě...

vy nemůžete jít na úřad a nechat do techničáku napsat nového kupce. Musel byste se nejdříve něcaht za peníze dopsat vy, a pak ihned odepsat na kupce. Sám jistě uznáte že je to hloupost.

Nový kupec si musí vše zařídit na úřadech sám. Dejte mu (je to lepší) kopii Vaší smlouvy s prodejcem. Pak bude mít i smlouva druhou na nákup Simsona od Vás. ůpochopil?

ICQ 55180641

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]