Nejste přihlášen/a.
Zdravim vsechny
Chtěl bych vás poprosit o radu mám simsona od roku 2009 jsem napsany v kolonce prevodeno.Za tyhle temer dva roky jsem si nenasel cas ho prohlasit.ted se mi ho podarilo prodat bude moc velky problem po takove dobeš ho prepsat dal?dekuji
Dekuji za odpoved a co budou po me chtit?Chci to jen prepsat na jineho cloveka na sebe ji prihlasovat nechci dekuji
Mirku, polopatě...
vy nemůžete jít na úřad a nechat do techničáku napsat nového kupce. Musel byste se nejdříve něcaht za peníze dopsat vy, a pak ihned odepsat na kupce. Sám jistě uznáte že je to hloupost.
Nový kupec si musí vše zařídit na úřadech sám. Dejte mu (je to lepší) kopii Vaší smlouvy s prodejcem. Pak bude mít i smlouva druhou na nákup Simsona od Vás. ůpochopil?
ICQ 55180641
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.