Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoškola testy - kolik je otázek?

Od: martys* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, písemné závěrečné zkoušky se dělají z ovládání a údržba automobylu, teorie a zásady bezp. jízdy, předpisy o provozu vozidel a zdravotnická připrava? a kolik těch otázek je? díky ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martys*
hodnocení

automobilu*

sulfan*
hodnocení

0x

Na stránce etesty.mdcr.cz/... máte kompletní seznam otázek, které se mohou při zkoušce z testové části (třetina zkoušky) objevit. Materiály týkající se ovládání a údržby vozidla (druhá třetina zkoušky) byste měl obdržet od vašeho lektora autoškoly.

hodnocení

0x

Právě jsem úspěšně absolvoval, dostaneš 25 otázek z pravidel silničního provozu (křižovatky, značky, zdravověda, a jiná ustanovení) ty se odpovídají na počítači a jsou naprosto shodné s těmi na etesty.mdcr.cz/... , pak si vylosuješ 2 z 25 otázek z tecnické znalosti vozidla ( co je geometrie, k čemu jsou tlumiče, kontrola kol, povinná výbava atd,..).A pak pojedeš do provozu to by mělo trvat minimálně 30 min.

jojo*
hodnocení

0x

Tak jak už tu bylo řečeno - 25 otázek na PC (o čas se vůbec nestrachuj,je ho až až),poté 2 otázky z techniky (např. napiš povinou výbavu vozidla,rozdíl mezi brzdou kotoučovou a bubnovou,rozdíl mezi motorem zážehovým a vznětovým...) a potom závěrečná jízda-hlídej si rychlost, koukej do zrcátek atd. Jízda u mě trvala asi 8 minut,z toho 3 jsem strávil čekáním na semaforech (a nakonec jsem zjistil že je to u víc autoškol i v jiných městech - průměrně závěrečná jízda trvá 7-12 minut) Hlavně klídek, autoškolu udělal každej blbec a neni důvod proč bys to neudělal ty (pokud nejsi jedna z vyjímek co si plete pedál plynu s brzdou a blinkry spouští ruční brzdou :D)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]