Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabíječka a 2 mobily najednou?

Od: radim3* odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu,jedna nabíječka utáhne nabíjení dvou mobilů?Pararelní zapojení,2 stejné konektory do dvou stejných mobilů.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drich*
hodnocení

2x

Já se přikláním k názoru, že zvládne, nicméně neznám více podrobností... počítejte ovšem s delší dobou nabíjení...

doplněno 02.06.11 21:03:

ještě doplním, že jsem si pod pojmem nabíječka představil klasickou nabíječku (např, siemens, nebo nokia) nikoliv USB, jak píše kolega níže

jarda3*
hodnocení

2x

Na jake mobily? Vetsina novych se nabiji z USB a pak staci USB HUB na rozboceni...

radim3*
hodnocení

obe jsou nokie 5230,ale nabijecku mam pouze jednu a ta je zamontovana v palubovce,zastrcka pro zapalovac je mimo-autoradio s dvd,takze mam venku pouze kkonektor 2 mm pro jednu nokii,ale chvi nabijet soucastne dve!

ar*

Radime, před delší dobou jsem tady měl auto a tam měl majitel zabudované dva držáky na tel. Když jsem se ho ptal proč tam má dva tak říkal, že má jeden služební a druhý soukromý. Jak si pamatuji napájení mobilů měl udělané taky z jedné autonabiječky. Byl to ale Ericsson. Nevím jak moc se liší od nabiječky Nokie.

doplněno 02.06.11 21:50:

Seb byl už na lopatě. Tentokrát měl z pr... kliku. Nebejt ty bouračky jeho sesterského týmu, mohl skončit až třetí. Věřím, že by ho udělal jak "ferisko" tak i "tlačitko" Snad to vyjde v Kanadě a i ten "indián" už taky zaboduje. Mám silný dojem , že letos u FS hošan končí. On se nějak začal nabízet "tláčítko" ono s tím nafoukaným "kominíkem" to asi není jednoduché. To jsem si myslel že když tam byl "alfons" že to byla jeho vina. No uvidíme. Co mě ale vyloženě se. . . . jsou ty 1.6 čtyrválce *ee*

No, ale to jsme s od mobilů dostali úplně někam jinam, snad nám to admin a syslové prominou*hi*CUORE SPORTIVO

radim3*
hodnocení

Právě to je to,co chci vědět.Monte Carlo-škoda toho restartu,Vettela by jsme udělali!*zed*

hodnocení

0x

utáhne, ale:

Pokud to nezničí baterii, bude nabíjení trvat 2x delší dobu než jen jednoho. Proč by to mělo zničit baterii? V mobilech jsou používané bateri (aku) li-pol nebo li-ion. Tyhle baterie se nenabíjí konstantní proudem celou dobu, ale na začátku vyšším, na konci nižším. Nabíjčka by si měla hlídat stav nabití baterie a podle toho nastavovat nabíjecí proud. Pokud tam budou 2 mobily bude pořádně zmatená. Takhle by to mělo fungovat, jestli to tak je i u mobilů nevím. Tohle je prostě fakt u lithiových baterií. Pokud vám po půl roce odejde baterie, budete vědět proč *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]