Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdíl mezi volanty u Felicie

Od: honzulak odpovědí: 6 změna:

Zdravim,

chci kupovat felicii, překvapilo mne ale, že má dva typy volantů. dvoj ramený s klaksonem uprostřed a ten čtyřramený s klakosonem po stranách.

Jaký je rozdíl mezi auty s jednotlivým typem volantu? Mylslel jsem že po faceliftu maji už ten čtyřramený, ale již jsme viděl několik vozů z roku 2000 i 2001 které měli ten dvojramný.

Kamarád mi tvrdil, že ten čtyřramený mají jen ty felicie s posilovačem řízení, je to možné? Diky za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

2x

V tom čtyřramenném bývá airbag, do dvouramenného se nevejde.

honzulak
hodnocení

No tak ty vozy co jsem videl air bag nemely...

al bunda*

Já říkal, že bývá, tedy mohl by být, ne, že nutně je. Další důvod je facelifting - prostě to vypadá lépe, luxusněji.
Proč je to důležité?

honzulak
hodnocení

No to sem se právě ptal já, jestli je to nějak důležité, nebo je to jen kosmetická záležitost...;) osobně je mi to jedno, i když teda nepopiram, že ten čtyřramený je dost hezčí;)

al bunda*

Pořiď si, co se Ti líbí. Klidně tam můžeš dát malý, závodní volant pokud je schválený pro provoz.
Hodně zdaru.

peti*
hodnocení

0x

Pane al bunda pokud tam bude airbeg tak to nejdřív musí nechat odpojit od autoelektrikáře a pak múže montovat sportoní volant v opačném případe mu to bude hlásit chybu na palubovce. Airbeg svévolně odpojit nedoporučují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]