Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
chci kupovat felicii, překvapilo mne ale, že má dva typy volantů. dvoj ramený s klaksonem uprostřed a ten čtyřramený s klakosonem po stranách.
Jaký je rozdíl mezi auty s jednotlivým typem volantu? Mylslel jsem že po faceliftu maji už ten čtyřramený, ale již jsme viděl několik vozů z roku 2000 i 2001 které měli ten dvojramný.
Kamarád mi tvrdil, že ten čtyřramený mají jen ty felicie s posilovačem řízení, je to možné? Diky za odpověď
Já říkal, že bývá, tedy mohl by být, ne, že nutně je. Další důvod je facelifting - prostě to vypadá lépe, luxusněji.
Proč je to důležité?
No to sem se právě ptal já, jestli je to nějak důležité, nebo je to jen kosmetická záležitost... osobně je mi to jedno, i když teda nepopiram, že ten čtyřramený je dost hezčí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.