Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zraněné lesní zvíře - kam zavolat?

Od: matinanka odpovědí: 6 změna:

Ahoj lidi vrátili jsme se z Prahy a cestou ve škarpě jsem viděla zraněnou srnu- napadlo mně to někam zavolat,ale kam nebylo to frekventované místo- kam se takové věci hlásí?í!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Volila bych POLICII. Mysliveckého združení katastru se asi nedopátráte tak rychle.

hodnocení

0x

Dobrý den, je to kruté, co napíši. Zraněného zvířete je mi moc líto, cítí bolest stejně jako člověk. Ale mám špatnou zkušenost. Našli jsme také zraněnou žijící srnku, řekli jsme to hned členovi mysliveckého sdružení v obci. Nechal všeho, hned šel tam a druhý den to kolem jejich chalupy vonělo a jeho 4 děti měly mastné pusy. Tak opravdu snad spíš ta policie - ale když dneska si mezi lidmi nevyberete...*bum*Člověk to myslí dobře a leckdy to dopadne všelijak...

lidus*

babajaga ono záleží na zranění, já nejsem pro nákladné léčení bez efektu ale ani bych zvíře nenechala trápit a tak toto bylo možná to nejlepší řešení.

maja123*
hodnocení

0x

...policii,která vyrozumí myslivce v lokalitě atd.Vy s tím bohužel nic jiného neuděláte.

matinanka
hodnocení

pro všechny co chtěji zachránit nějaké zvíře :ZÁCHRANA ZVÍŔAT V PRAZE TELEFON 774 155 155 Dům ochránců přírody Michelská 5 Praha 4,jak se dostat :zastávka Michelská autobusy 106 124 139 150 188 ,tramvaj 11- www.praha.zachranazvirat.cz. Spolupracující stanice AVES Kladno, ČSOP Vlašim,ČSOP Pátek u Poděbrad ČSOP Rokycany ,ČSOP Ochrana herpetofauny ČSOP Nyctalus,Útulek Městské policie hlavního města Prahy ,ZOOkoutek Malá Chuchle a tady ještě Jezčí poradna zachranazvirat@csop.cz,nutná hmotnost pro přežití 600g v polovině listopadu jinak šup na Prahu4,také zvirevnouzi.cz. nebo posílat peníze pro zraněná zvířata 33553322/O8OO VS1111, tak to bylo vyčerpávající*uspech*,doufám že moje moje srnka dopadla dobře!

hm*
hodnocení

0x

Je to smutné, ale zachraňovat zraněné zvíře nejspíš nikdo nebude. Leda nějaká záchranná stanice, jak uvedla _matinanka_, ovšem ta pro něj nepojede přes půl republiky, to byste ho asi museli přivézt. Myslivec takové zvíře zastřelí a sažere k obědu, policie zavolá myslivce. *plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]