Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vapka

Od: lada* odpovědí: 3 změna:

Chci koupit vapku na mytí auta, koberce, zámkové dlažby a pod. Jakou značku, jaké

parametry by měla mít?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Každý vám poradí značku kterou má. Někdo radí koupit lacinou v supermarketu, když je záruka dva roky. Také jsem se rozhodoval, chtěl jsem laciňáka a potom jsem koupil dražší u Bédi Trávníčka. Zatím jsem spokojen. Levné vapky mají maximum dílů z plastů, které tlakem údajně praskají. Myslím, že vapky v ceně 5 až 8 tisíc jsou už slušné. Je dobré, aby hlava čerpadla byla kovová, levné mají z plastu. Dražší myčky mají keramické písty. Rozhodně si kupte myčku, která má vypínání čerpadla při zavřené pistoli. Nějakou diskusi o myčkách najdete zde forum.living.cz/
Rovněž na těchto stránkách proběhla krátká diskuse. Konečné roozhodnutí je na vás.
miljan*
Omlouvám se za pár překlepů, píšu ve spěchu.
lada*
hodnocení

To miljan: Děkuji za radu, určitě se nimi budu řídit a koupím dražší vapku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]