Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypina se motor

Od: jarek* odpovědí: 7 změna:

zdravim mam mensi problem.kdyz se rozjedu a pak jedu tak se nic nedeje ale kdyz musim spomalit nebo zastavit tak vyhodim neutral a pokazdy se rucicka na otackomeru shoupne dolu a vypne se motor i kdyz nastartuju a jen necham zaplej motor tak po chvilce se vypne tak nevim

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. V první řadě je třeba vždy zadat, co je to za značku vozu, typ motoru,... Může být něco špatně seštelováno, vadné nějaké čidlo,...minimálně 50 dalších možností.

ar*

Já jarka typuji na Octavii 1,6 benzín r.v. 1997. ;)

No typuji to na klapku, dost častá závada. Buď je jen zanešená a nebo přímo vychozená, což je častější.

jarek*
hodnocení

ano spravne octavie 1.6 ,1997. jak jste si vsimli mam nejak porad problemy s tim autem. dal jsem to do servisu a oni mi rekli ze je falesny vzduch v motoru za opravu jsem zaplatil a vzal auto domu jenze po chvilce zacal zase stejny problem tak jsem se hned obratil a jel spet jenze jak zakon schvalnosti kdyz si sedl semnou automechanik do auta na skusebni jizdu tak auto jelo perfektne najeli jsme par kilometru a nic tak jsem ho odnes zpet a jel domu a po chvilce se mi zase vypl motor tak jsem tam jel a on mi rekl ze to muzou bejt svicky tak jsem koupil nove a problem porad stejny tak uz nevim

des*

Dělá to Lambda sonda,startuje auto dobře?

jarek*
hodnocení

tak asi spravne pred chvilkou mi kamos poradil vymenit lambda sondu tak jsem ji vymenil a skusil projet takze zatim v poradku uvidime

doplněno 31.05.11 11:20:

ano auto startuje perfektne

jarda3*

Jo servisy, to je loterie.

erikch*

Jardo3,doplnil bych,že "Sazka"(do) loterie...*frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]