Nejste přihlášen/a.
zdravim mam mensi problem.kdyz se rozjedu a pak jedu tak se nic nedeje ale kdyz musim spomalit nebo zastavit tak vyhodim neutral a pokazdy se rucicka na otackomeru shoupne dolu a vypne se motor i kdyz nastartuju a jen necham zaplej motor tak po chvilce se vypne tak nevim
Dobrý den. V první řadě je třeba vždy zadat, co je to za značku vozu, typ motoru,... Může být něco špatně seštelováno, vadné nějaké čidlo,...minimálně 50 dalších možností.
Já jarka typuji na Octavii 1,6 benzín r.v. 1997.
No typuji to na klapku, dost častá závada. Buď je jen zanešená a nebo přímo vychozená, což je častější.
ano spravne octavie 1.6 ,1997. jak jste si vsimli mam nejak porad problemy s tim autem. dal jsem to do servisu a oni mi rekli ze je falesny vzduch v motoru za opravu jsem zaplatil a vzal auto domu jenze po chvilce zacal zase stejny problem tak jsem se hned obratil a jel spet jenze jak zakon schvalnosti kdyz si sedl semnou automechanik do auta na skusebni jizdu tak auto jelo perfektne najeli jsme par kilometru a nic tak jsem ho odnes zpet a jel domu a po chvilce se mi zase vypl motor tak jsem tam jel a on mi rekl ze to muzou bejt svicky tak jsem koupil nove a problem porad stejny tak uz nevim
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.