Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

1.9 tdi 96 kw kontrolka esp

Od: opi* odpovědí: 6 změna:

Zdravim,

pred par dnami pri 3000 otackach a konstatnej rychlosti cca 160 mi znicoho nic akoby zacal vynechavat motor, pridal som teda plyn, auto v pohode vystupal na 170 a bez problemov... skusil som znovu ubrat na 3000 otacok ale uz sa to neopakovalo... takze som to pustil z hlavy kedze auto ma 200 tis nabehane myslel som ze je to v podstate normalne...

dnes sa mi to stalo opat, rovnaka rychlost, rovnake otacky ale rozsvietila sa mi do toho kontrolka ESP... .:/ po zastaveni a chvilkovom znovu nastartovany kontrolka zmizla, auto ma normalny zvuk, taha normalne... divne, mate niekto s tym skusenost?

pocitam s tym ze musim na diagnostiku pretoze som sa niekde docital ze kontrolku ESP inicializuje riadica jednotka motora, je to pravda?

diky za kazdu radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

opi*
hodnocení

0x

kua nikto nic? ani erikch, to je divne :)

ar*

Zhruba loni touto dobou jste sháněl auto, snažil jsem vám poradit a začal jste být akorát hustý. Sice mám tušení v čem je na autě zakopaný pes, ale proč bych ,měl radit zrovna vám. Abych si zase naběhl? Takže tentokrát :-P

opi*
ale no, neviem co to vtedy bolo ale na nete obcas moze nieco vyzniet inak ako bolo myslene, ak vas nieco urazilo tak sa ospravedlnujem, som len clovek a obcas mam blbe dni ako kazdy iny..
1jara*

Dobrý den, koukněte zda vám svítí brzdová světla.

opi*

dobry den,

skontrolujem ked sa dostanem z prace... cital som nejaky suvis svetiel s tym esp ale moc som tomu nerozumel, na co presne narazate?

doplněno 30.05.11 22:04:

takze vsetko ok, svietia... :(

1jara*

Že by sonda, dejte načíst závady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]