Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
pred par dnami pri 3000 otackach a konstatnej rychlosti cca 160 mi znicoho nic akoby zacal vynechavat motor, pridal som teda plyn, auto v pohode vystupal na 170 a bez problemov... skusil som znovu ubrat na 3000 otacok ale uz sa to neopakovalo... takze som to pustil z hlavy kedze auto ma 200 tis nabehane myslel som ze je to v podstate normalne...
dnes sa mi to stalo opat, rovnaka rychlost, rovnake otacky ale rozsvietila sa mi do toho kontrolka ESP... .:/ po zastaveni a chvilkovom znovu nastartovany kontrolka zmizla, auto ma normalny zvuk, taha normalne... divne, mate niekto s tym skusenost?
pocitam s tym ze musim na diagnostiku pretoze som sa niekde docital ze kontrolku ESP inicializuje riadica jednotka motora, je to pravda?
diky za kazdu radu
Zhruba loni touto dobou jste sháněl auto, snažil jsem vám poradit a začal jste být akorát hustý. Sice mám tušení v čem je na autě zakopaný pes, ale proč bych ,měl radit zrovna vám. Abych si zase naběhl? Takže tentokrát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.