Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neodhlášené auto - co mi hrozí?

Od: zube odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaká sankce mi hrozí za to, že jsem neodhlásila vozidlo po ekologické likvidaci. Odhlášeno bylo na konci roku 2010. SPZ, velký TP i doklad o ekologické likvidaci mám, ale odhlášení v zákonné lhůtě nevyšlo. Co se stane v případě, že auto neodhlásím vůbec? Děkuji! Zuzana

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud ho neodhlásíte, můžou vám chodit sankce ze zákonného pojištění vozidel.

zube
hodnocení

A kolik ty sankce činí? Může mě nějak pokutovat dopravní inspektorát?

hodnocení

0x

zube, je to složitější.

Úřad neví co jste provedla s vozidle, a bude postupovat podle evidence. Nejdříve že nebylo pojištěno, vy se ohradíte, pak dostane sankci, protože jste dnedala značky do depozita...atd...

Vždy podle toho jak a kdo bude jednat...

sanke MŮŽE dosáhnout až 30 000Kč... (může)

nu*
hodnocení

0x

dopravní inspektorát asi těžko

des*

Hned v pondělí mažte na evidenci vozidel a odhlašte to.Mohou být nepříjemní,ale co vím tak nikomu hlavu neutrhli.Pokud je doklad o zničení platný,nemůže nikdo chtít doplacení čehokoli.Kde nic není ,ani čert nebere.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]