Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis vozidla na nového majitele

Od: papin* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,koupil jsem si ojeté auto.Chtěl bych ho odhlásit a přihlásit na mě.Všechno potřebné k tomu mám,ale pracuji v Praze a trvalé bydliště mam v Havířově na Slezku..Musím auto odlásit a přihlásit pouze v místě trvalého bydliště nebo můžu i v Praze?A jak je to se značkami,pokud bych si chtěl nechat SPZ,které jsou momentálně na autě napsané na předchozího majitele.Děkuji za odpověď.

S pozdravem Patrik

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Patriku, Auto na Vás může odhlásit kdokoliv na evidenci v místě kde je vozidlo teď evidováno. Tam kde prodejce měl trvalé bydliště. Kdokoliv, kdo má plnou moc.

Vy musíte (nebo opět kdokoliv na plnou moc, může přihlásit vozidlo v Havířově. Značky Vám vymění.

papin*
hodnocení

Dobrá,děkuji moc.S pozdravem Patrik

marabu*
hodnocení

0x

znacku dostanes dle trv. bydliste.

papin*
hodnocení

Tak to jsem si myslel.Takze tim padem musim i auto odhlasit a prihlasit v trvalem bydlisti.Tak dekuji.

petapeta*

Odhlásit by jej měl dřívější majitel v místě, kde je auto zaregistrované. Máte-li plnou moc dřívějšího majitele, provedete odhlášení tam, kde je auto registrované podle bydliště původního majitele.

papin*
hodnocení

Dali mi u prodejce plnou moc k odlaseni.Ale to ze to musim odhlasit v miste predchoziho tedy v Karlovych Varech to jsem nevedel:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]