Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odložení platby ekologické daně

Od: onnndraaa® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den ,chtěl jsem se zeptat ,kdy se plati EKO poplatek ,je tam možnost nějakeho terminu nebo se musi platit hned při přepisu? Děkuji za odpovedi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda3*
hodnocení

0x

hned pri prepisu, jinak to neprepisou.

hodnocení

hm tak to je v haji :( .Diky za odpoved

buri*
hodnocení

0x

Nebo můžeš nechat auto v polopřevodu a až jej budeš prodávat dál, napíšeš jen do smlouvy, že už jako prodávající nesouhlasíš s provozováním vozu a tím umožníš přepsání na budoucího kupujícího.

hodnocení

Auto přepisuji na sebe ,musím ho přepsat nejpozději v ponděli ,policajti mě sledují ,jak s autem pojedu bez přepisu dostanu obrovskou pokutu. Dnes jsem si vyřešil evidencku ,a v pondeli zacnu resit ten prepis ,ale jde o to že mě prijde na dobirku protokol od akreditovane osoby kvuli plneni emisni normy az v utery a ja to chci mit vyresene v pondeli ,tak me prave zajima jestli ten den max dva pockaji s tim zaplacenim eko poplatku .Doufam ze se s temi uredniky bude dat domluvit

Ondro, zač Vám chce dát "policajti mě sledují ,jak s autem pojedu bez přepisu dostanu obrovskou pokutu."

doplněno 27.05.11 21:44:

Kdo Vám dal pokutu? policie? co Vám napsali za porušení?

doplněno 27.05.11 21:51:

Jasně, proč jim ukazujte kupní smlouvu, a ještě starou...

musíte mít osvědčení zelenou...atd

Klidně jste mohl dostat až 30 000Kč.

doplněno 27.05.11 21:52: "dostal jsem to za to že jsem auto nepřepsal v zakonne lhutě 10 dnu"
to bysme museli řešit co a kdo v jekém pořadí je zapsáno v techničáku
Je tam někde uvedeno vaše jméno, jako v kolonce převedeno odhlášeno na Ondru?
doplněno 27.05.11 21:53:

ICQ 55180641

hodnocení

ja jsem uz platil tech 1000kč za nepřepsani auta v zakonné lhutě ,a v patek jsem jel z prace a zas me zastavili policajti a zjistovali jak to teda mam s tm prepisem ,a dali mi ultimatum, kdyz me uvidi jed s tim autem a nebude to prihlaseny na mě ,tak uz zaplatim mnohem vetsi pokutu

doplněno 27.05.11 21:48:

jak mě poprve zastavili ,tak jsem jim ukazal kupni smlouvu ,je z roku 2009 a auto neni dodnes na mě přihlašene ,za nedlouho mi přisel dopis z uřadu oddeleni přestupků a tam jsem dostal 2 x blok na pokutu 500kc ,a rikal jsem tam ze na prepisu uz pracuji a bude to co nejdriv ,a po dvou dnech co jsem zaplatil pokutu me zase zastavili a dali mi to ultimatum

doplněno 27.05.11 21:50:

dostal jsem to za to že jsem auto nepřepsal v zakonne lhutě 10 dnu

doplněno 27.05.11 21:54:

oni sli vylozene po tom jestli to mam přepsany ,poprve jak me zastavili ,ptali se ,nic jinyho me nezbyvalo ,musel sem rict jak to je

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]