Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,chtěl jsem se zeptat ,kdy se plati EKO poplatek ,je tam možnost nějakeho terminu nebo se musi platit hned při přepisu? Děkuji za odpovedi.
0x
Nebo můžeš nechat auto v polopřevodu a až jej budeš prodávat dál, napíšeš jen do smlouvy, že už jako prodávající nesouhlasíš s provozováním vozu a tím umožníš přepsání na budoucího kupujícího.
Auto přepisuji na sebe ,musím ho přepsat nejpozději v ponděli ,policajti mě sledují ,jak s autem pojedu bez přepisu dostanu obrovskou pokutu. Dnes jsem si vyřešil evidencku ,a v pondeli zacnu resit ten prepis ,ale jde o to že mě prijde na dobirku protokol od akreditovane osoby kvuli plneni emisni normy az v utery a ja to chci mit vyresene v pondeli ,tak me prave zajima jestli ten den max dva pockaji s tim zaplacenim eko poplatku .Doufam ze se s temi uredniky bude dat domluvit
Ondro, zač Vám chce dát "policajti mě sledují ,jak s autem pojedu bez přepisu dostanu obrovskou pokutu."
doplněno 27.05.11 21:44:Kdo Vám dal pokutu? policie? co Vám napsali za porušení?
doplněno 27.05.11 21:51:Jasně, proč jim ukazujte kupní smlouvu, a ještě starou...
musíte mít osvědčení zelenou...atd
Klidně jste mohl dostat až 30 000Kč.
doplněno 27.05.11 21:52: "dostal jsem to za to že jsem auto nepřepsal v zakonne lhutě 10 dnu"to bysme museli řešit co a kdo v jekém pořadí je zapsáno v techničáku
Je tam někde uvedeno vaše jméno, jako v kolonce převedeno odhlášeno na Ondru?
doplněno 27.05.11 21:53:
ICQ 55180641
ja jsem uz platil tech 1000kč za nepřepsani auta v zakonné lhutě ,a v patek jsem jel z prace a zas me zastavili policajti a zjistovali jak to teda mam s tm prepisem ,a dali mi ultimatum, kdyz me uvidi jed s tim autem a nebude to prihlaseny na mě ,tak uz zaplatim mnohem vetsi pokutu
doplněno 27.05.11 21:48:jak mě poprve zastavili ,tak jsem jim ukazal kupni smlouvu ,je z roku 2009 a auto neni dodnes na mě přihlašene ,za nedlouho mi přisel dopis z uřadu oddeleni přestupků a tam jsem dostal 2 x blok na pokutu 500kc ,a rikal jsem tam ze na prepisu uz pracuji a bude to co nejdriv ,a po dvou dnech co jsem zaplatil pokutu me zase zastavili a dali mi to ultimatum
doplněno 27.05.11 21:50:dostal jsem to za to že jsem auto nepřepsal v zakonne lhutě 10 dnu
doplněno 27.05.11 21:54:oni sli vylozene po tom jestli to mam přepsany ,poprve jak me zastavili ,ptali se ,nic jinyho me nezbyvalo ,musel sem rict jak to je
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.