Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímalo by mě kdybych chtěl jezdit rally zda do toho budu pořád investovat a nebo jestli se mi to nekdy vrátí? Jezdil jsem dříve motokáry a tedka bych chtěl jezdit auta ale nevím zda bych do toho musel pořád dávat peníze
Precti si knihu Nebe, peklo, ráj Antonína Charouze.
Zjistis, ze motorsport je hlavne o penezich, jejich dostatecnem prisunu a schopnosti je ziskat.
Aha, no já myslel že by se mi to časem vrátilo ty peníze, no tak asi skončím u motosportu achjo je to moc drahé...
motorsport je nejdražším sportem vůbec-od amaterských bugynek až po F1...,ale jako koníček je to super...
Ja porad nejak nechapu, jak by se ty penize mely "vracet"?
To jako, ze by Vam vydelavaly reklamy od sponzoru na aute? Tak stedry sponzor asi dnes v CR nebude. Nebo ze jezdite tak dobre, ze si Vas najme nejaky tym a bude Vam za to jezdeni jeste platit?
Myslel jsem to tak že když budu vyhrávat nějaké ty závody tak zda se mi to nějak vrátí třeba tím že by si mě někdo všiml nebo tak...
Pokud jste talentovaný jako Sebastien Loeb...určitě si Váš někdo všimne..
Pravděpodobnější však je, že skončíte jako chudší či bohatší hobík, který do své vytuněné Škody Fabia S2000 (to ještě v tom hodně dobrém případě) cpé své peníze.
V podstatě v každém sportu se dokáže pár špičkových závodníků uživit..., ale prevážně jsou to tak první tři možná dva ze 100 členného startovního pole..republikové úrovně.
Petře, neznám ze svého okolí, žádného auto-moto závodníka, který by to dělal ze zisku. Vždy jen doplácí. Neřli sedne na stroj...
poplatek za licenci, startovné, doprava ubytování... to je peněz z rodiného rozpočtu...
ale zase nechlastají, nefetují, nekradou...ale užívají si s přáteli,... 30-31.7 Nepomuk, 10-11.9 Branná, 17-18.9 Opava...
atd...
doplněno 27.05.11 18:12:jeden o voze, druhý o koze...
ne sponzory na setkání závodníků, ale sponzora aby mohl závodit...
Mýlíte se, sponzoři jsou, to si odepíše... Jen ten závodník by měl mít výsledky, aby se ukazoval, psalo o něm. Jsou i cestovatelé, co jezdí za cizí. Si vemte, TV snímá, auto jede a na něm reklama, časopisy, zprávy ...kolik by je stála? Mrkněte na reklamy na hřištích hokej, fotbal ... Ostatně teď sháníme na autoakci a daří se. Též při různých akcích, nebát se obejít podnikatele.
buss:
Sponzoři určitě jsou...jenže tady se bavíme o rally sportu...ne o bowlingu
Dříve jsem závodně dělal triatlon a MTB...náklady jsou proti rally sportu jistě někde jinde. Jenže i tak je to o desítkách tisíc za slušné kolo...(na úrovně kraje špička jezdí na strojích za 100 tis Kč). U MTB stojí špičkový plášť 1600Kč/1ks-.-.- Za sezonu jich dobrý biker sjede klidně 12ks...i více. A kolik stojí závodní guma na rally? A co ostatní položky? To by musel být pro rally "generální zponzor"...a dávat peníze v řádu několika desetitisíců ročně..A to nepočítám nákup samotného auta a jeho úpravy..
O bowlingu? Co mi po něm. Já psal o autoakci, setkání japonských aut Konopáč a sponzoři jsou. Sháněl jsem i na akce elektroniků... Jasně píšu o výsledcích ... Prostě to musí zkusit, co by kdyby je k ničemu. Začne třeba s místními a když se mu bude dařit ... Ne si pak někdy vyčítat, nic jsem pro to neudělal... Aspoň něco se mu může vrátit. Sny se mají plnit.
Sny se mají plnit.
Já mu to nerozporuju...Ale znám i kluky co se učastní Mistrovství Evropy v triatlonu...a mají běžné zaměstnání, sport je není schopen uživit ani na úrovni ME...
Jen jsem chtěl aby se na to tazatel nedíval přes růžové, nýbrž přes reálné brýle. Prostě časem z něj třeba bude druhý Loeb, Sainz...nebo McRae, ale pravděpodobnost není tak vysoká, a raději bych počítal s tím, že "mne" (tedy jeho) to bude stát spoustu vlastních peněz...a MOŽNÁ...a dost nepravděpodobně...se mu jednou vrátí...nebo alespoň jejich část.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.