Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi teče benzín?

Od: atti022* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Nevíte náhodou proč mi teče benzín u nádrže? Neni to nic hroznýho, vypadá to jenom tak "oroseně" ale nemám z toho dobrý pocit. Všimnul jsem si, že mi to dělá jenom když dlouho (třeba 3-4 dni) nejezdím s autem. Říkam je to tak oroseně jakoby když se kouknu pod auto na palivovém nádrži, a hlavně když nastartuju a popojedu tak 5 metrů a vtedy to začne. Ale když pojedu s ním třeba nějakých 4 kilometrů, tak to už nedělá a nedělá docela dlouho. Asi to chce na rampu do servisu že jo? Děkuji všem

doplněno 26.05.11 19:27:

a zapomněl jsem: je to Felicie 1.6 rok výroby 1997

ja tipuju zkorodované palivové potrubí. co vy na to?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

No je to kapalina, vzlíná. Snad souvislost s čerpadlem, pobyhem auta. Tak hurá na rampu, jak jinak

mux
hodnocení

0x

Dobrý den, asi by to chtělo se blíž podivat. Pravděpodobně to bude asi hadičkou z nadrže (povolená, naprasklá), taky sem to řešil na svém autě ale měto teklo velkým proudem. A chtělo by to značku a typ auta. Nějaké vozy mají to tak uděláne kvuli vyparům z vypařování a rosí se to. Ale to pochybuju, že byste to tak měl. Spíš zaleží jak moc se to rosí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]